نخستین کنگره ملی دانشجویی علوم شناختی

نخستین کنگره ملی دانشجویی علوم شناختی به همت انجمن مغز و شناخت دانشگاه گیلان، در ده محور شامل روانشناسی شناختی، علوم اعصاب شناختی، هوش مصنوعی و مدل سازی شناختی، توانبخشی شناختی، اقتصاد شناختی، فلسفه شناختی، ذهن مغز تربیت، نقشه برداری مغز، زبان شناسی شناختی و نورو مارکتینگ در 7 و 8 خرداد ماه 1399 به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار میشود.

این کنگره با هدف گردهمایی دانشجویان علاقه مند، اساتید و اندیشمندان برجسته و تبادل نظر در این حوزه برگزار می گردد.

ارائه مقالات برگزیده به صورت سخنرانی و پوستر، برگزاری نشست ها و پانل های تخصصی و برپایی کارگاه آموزشی از جمله برنامه های جانبی این رویداد است.

علاقه مندان برای ثبت‌نام، حضور و ارائه مقاله در کنفرانس و شرکت در کارگاه‌های برگزار شده می‌توانند به نشانی وبگاه همایش http://nscc.ir/fa/ مراجعه کنند.

محورهای کنفرانس

• روانشناسی شناختی
  • علوم اعصاب شناختی
  • هوش مصنوعی و مدل سازی شناختی