بازگشت به صفحه کامل

زمان برگزاری دومین جشنواره رفاقتی موسیقی دانشجویان دانشگاههای سراسر کشور اعلام شد

اطلاعیه2 : زمان برگزاری جشنواره نهایی شد:

دومین جشنواره رفاقتی موسیقی دانشگاه گیلان ویژه دانشجویان دانشگاههای سراسر کشور، ۲۴ الی ۲۶ آذر ماه 98 برگزار می گردد.

برای پیگیری اخبار به سایت  جشنواره مراجعه کنید؛

www.refaghatimusicfestival.ir

*****

اطلاعیه 1

به استحضار می رساند دومین جشنواره رفاقتی موسیقی دانشگاه گیلان ویژه دانشجویان دانشگاههای سراسر کشور که قرار بود 9 الی 11 آذر ماه 1398 برگزار شود لغو شد.

زمان بندی جدید  متعاقبا اعلام خواهد شد.

*****

فراخوان دومین جشنواره رفاقتی موسیقی دانشگاه گیلان ویژه دانشجویان دانشگاههای سراسر کشور منتشر شد

جشنواره رفاقتی موسیقی که از رویدادهای موفق کانون دانشجویی موسیقی معاونت فرهنگی و اجتماعی  دانشگاه گیلان در سال گذشته بود، این بار به صورت ملی، ویژه تمامی دانشجویان کشور برگزار خواهد شد.

بخش های  جشنواره :

گروه نوازی، دو نوازی، تکنوازی در موسیقی دستگاهی ایران، موسیقی نواحی و سازهای کوبه ای

دومین جشنواره رفاقتی موسیقی با هدف توجه به استعدادهای جوان و تقویت روحیه رفاقت و همچنین فراهم کردن بستری مناسب برای ارایه آثار هنرمندان در زمینه موسیقی از 9 الی 11 آذر ماه 1398 به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار خواهد شد.

برای دریافت فراخوان فایل PDF کلیک کنید

آدرس سایت جشنواره  www.refaghatimusicfestival.ir

در ضمن اخبار جشنواره رفاقتی موسیقی را می توانید از کانال تلگرام @refaghatimusicfestival و اینستاگرام @c.music.uni.guilan دریافت نمایید.

کانون موسیقی دانشگاه گیلان با تدابیری که اعضای آن در این سال ها اندیشیده است، رویدادهای متنوعی را برگزار کرده که می توان به «اولین جشنواره رفاقتی موسیقی»، «هفته موسیقی دانشگاه گیلان»، «کارگاه های آموزشی» و «نشست های پژوهشی» اشاره کرد.