کامپیوتر

17 08 2015
کد خبر : 4223232
تعداد بازدید : 136

دبیر انجمن علمی

شماره همراه

استاد مشاور

شماره همراه
ساجده مرادی   دکتر مهدی امینیان  

آخرین اخبار و اطلاعیه

موفقیت دانشجویان دانشگاه گیلان در مسابقه ی برنامه نویسی دانشجویی منطقه ی غرب آسیا به میزبانی دانشگاه شریف

 

دوازدهمین جشنواره وب و موبایل ایران در دانشگاه گیلان برگزار شد

همایش آشنایی با بورس

دومین گردهمایی سالانه گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه گیلان و بزرگداشت روز مهندس

بررسی تحقیقات موردی در حوزه هوش مصنوعی و ترانزیستورهای قطبی

انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه گیلان در جهت آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان با تحقیقات جدید در حوره مهندسی کامپیوتر با کمک دکتر امینینان (استاد مشاور گروه کامپیوتر) اقدام به دعوت از دکتر مریم حبیبی و دکتر حسن قاسم زاده دانش آموخته رشته مهندسی کامپیوتر و مهندسی برق از دانشگاه لوزان سوییس (EFPL) کرد و تحقیقات جدیدی که در حوزه Deep Learning و Controllable-Polarity Transistors توسط این عزیزان انجام شده بود به دانشجویان و اساتید ارائه شد و جلسه پرسش و پاسخی راجع به تحقیقات جدید ترتیب داده شد. کارگاه یک جلسه ای معرفی تولید و طراحی صفحات وب با تکنولوژی های روز

زمان برگزاری برنامه: 5 آذر 1396 انجمن علمی مهندسی کامپیوتر در جهت استفاده از پتانسیل دانشجویان که توانایی تدریس دارند بر آن شد تا کارگاهی یک ساعته در جهت معرفی آموزش برنامه نویسی وب در جهت ورود به بازار کار برای دانشجویان ترتیب دهد. در این کارگاه ضمن معرفی تکنولوژی ها و توانایی های لازم به مشورت با دانشجویان در جهت برگزاری رشته کلاس های 10 جلسه ای در این حوزه پرداخته شد.

کارگاه عملی بوم مدل کسب و کار

زمان برگزاری برنامه: 2 آذر 1396 تعداد دانشجویان شرکت‌کننده: 35 انجمن علمی مهندسی کامپیوتر  جهت حمایت از ایده های کارآفرینانه و در جهت آموزش نحوه ایده پردازی و تبدیل ایده کسب و کار به پدیده عملیاتی، برنامه 5 ساعته ای در مرکز شتابدهی اکسل (واقع در دانشگاه گیلان، دانشکده معماری) برگزار شد. در این کارگاه، علی صادقی دبیر انجمن علمی مهندسی کامپیوتر ضمن صحبت راجع به انجمن علمی و رابطه انجمن های علمی با محیط کسب و کار به ایجاد ارتباط قوی تر بین دانشجویان و مراجع کارآفرینی مطالبی بیان کرد. آقای پژوهنده مدیر شتابدهنده اکسل گیلان نیز توضیحاتی راجع به کسب و کار در حوزه ICT داده و بر همکاری موثر با انجمن علمی مهندسی کامپیوتر تاکید کرد. دکتر ویسمه استاد کارآفرینی با ایجاد یک فضای بانشاط و آموزش "بوم مدل کسب و کار" با دادن تمرین هایی و گروه گروه کردن دانشجویان از آن ها خواست تا در همین کارگاه ایده شان را بر روی کاغذ آورده و طرح توجیهی آن را به صورت علمی بر روی کاغذ پیاده کنند و بعد از آن به ارائه طرحشان برای سایرین بپردازند. در آخر ضمن تشکر از مدیریت شبتابدهنده اکسل و مربی کارگاه، تقدیری از جناب دکتر ویسمه به عمل آمد.

کارگاه آموزشی ACM

زمان برگزاری برنامه:24 آبان 1396

تعداد دانشجویان شرکت‌کننده: 100 نفر

این مسابقات یکی از فاکتورهای رتبه بندی دانشگاه ها می باشد و اهمیت بسیار زیادی برای گروه مهندسی کامپیوتر دارد. انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه گیلان با توجه به عملکرد گذشته اش در این مسابقه سهیمه اعزام یک تیم را دارد و بنا به نیاز اقدام به برگزاری یک کارگاه برای آشنایی دانشجویان بر نحوه برگزاری این مسابقه و همچنین نحوه آماده شدن برای مسابقه انجام شد. دانشجویان انتخاب شده برای شرکت در این دوره از مسابقه، سابقه تمرین و  کار برای این مسابقات را داشتند.

همکاری انجمن علمی مهندسی کامپیوتر در ماراتون برنامه نویسی هکاتک

زمان برگزاری برنامه:10 تا 12 آبان 1396

در جریان این همکاری حدود 15 نفر از دانشجویان علاقه مند به برنامه نویسی از طرف دانشگاه گیلان در این رویداد حضور داشتند.

جلسه معارفه دانشجویان کارشناسی ورودی 96

زمان برگزاری برنامه:7 آبان 1396 از ساعت 15الی 16:30

تعداد دانشجویان شرکت‌کننده : 60 نفر در این جلسه که برای آشنایی دانشجویان جدیدالورود با گروه مهندسی کامپیوتر، رشته ی مهندسی کامپیوتر و همچنین انجمن علمی مهندسی کامپیوتر ترتیب داده شده بود مدیر گروه دکتر احمدی فر و اساتید دکتر میر روشندل، دکترشاه بهرامی، دکتر امینیان و دکتر شکریان حضور داشتند. در این جلسه کارشناس مربوطه به معرفی اساتید، گرایش های مربوطه در این رشته، نحوه انتخاب واحد و ارایه دروس پرداختند. در ادامه ی جلسه علی صادقی دبیر انجمن علمی مهندسی کامپیوتر علی صادقی نیز در رابطه با برنامه ها و اهداف و طرح های پیشرو در انجمن از جمله گروه نشریه، مسابقات ACM، سایر مسابقات ملی و بین المللی در این حوزه، کارگاه هایی که در سال تحصیلی جاری برگزار خواهند شد، برنامه های استارتاپ و گروه گیم که تشکیل گشته است برای دانشجویان صحبت نمودند و در آخر نیز مدیر شتابدهنده اکسل مستقر در دانشگاه گیلان (دانشکده معماری و هنر) به عنوان مهمان جلسه درباره محیط کسب و کار و آشنایی و الزامات لازم برای این حوزه سخنرانی نمودند.

شرکت در جلسه اتحادیه دانشجویی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه تربیت مدرس تهران

علی صادقی دبیر انجمن علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه گیلان عضو اصلی شورای مرکزی اتحادیه دانشجویی انجمن های علمی مهندسی کامپیوتر  در تاریخ 4 آبان 96 در جلسه اتحادیه دانشجویی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه تربیت 

مدرس تهران  شرکت نمود.

کارگاه طراحی وب + مقدمات سئو

کارگاه «طراحی وب + مقدمات سئو» شنبه 11 شهریور 96 در تالار حکمت دانشگاه گیلان با حضور قریب به 60 نفر از دانشجویان دانشگاه گیلان، دانشجویان سایر دانشگاه ها (پیام نور و علمی کاربردی) و تعدادی از دانش آموزان دبیرستانی برگزار شد. اساتید این کارگاه از دانشجویان فارغ التحصیل مهندسی کامپیوتر دانشگاه گیلان بودند.

حضور در نخستین جلسه اتحادیه انجمن های علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه های سراسر کشور

طی نشست تشکیل اتحادیه انجمن های علمی مهندسی کامپیوتر دانشگاه های سراسر کشور در دانشگاه شهرکرد (سوم و چهارم اسفند ماه 95 در مجتمع لاله شهرکرد ) ،علی صادقی عضو انجمن علمی دانشجویی رشته کامپیوتر  دانشگاه گیلان در این برنامه حضور یافتند و  بعد از انتخابات اتحادیه به عنوان یکی از اعضای اصلی شورای مرکزی انتخاب گردید.

اعضای اصلی شورای مرکزی طیبه قربان پور – دانشگاه شهرکرد مهدی پارساییان – دانشگاه یزد علی صادقی – دانشگاه گیلان علی گلدانی – دانشگاه فردوسی محمدصادق حاجی عزیزی – دانشگاه اردکان سید مصطفی حسینی – دانشگاه صنعتی اصفهان یاشار نصابیان – دانشگاه اصفهان اعضای علی البدل شورای مرکزی میلاد احمدی – دانشگاه زنجان امیر پورکمالی – دانشگاه سیستان و بلوچستان بازرس اصلی علیرضا مهتدی – دانشگاه فردوسی مشهد بازرس علی البدل صابر ایزدی – مرکز علمی کاربردی پیام شهرکرد شایان ذکر است طیبه قربانپور به عنوان دبیر و یاشار نصابیان به عنوان نایب دبیر اتحادیه انتخاب شدند. 4 1 2 3  5

8

0

شرکت در هفدهمین مسابقات برنامه نویسی غرب آسیا – دانشگاه صنعتی شریف

هفدهمین مسابقات برنامه نویسی غرب آسیا در روز های ۳ و ۴ دی ماه 94 در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

در این دوره از مسابقات ۷۸ تیم از ۴۶ دانشگاه کشور حضور داشتند که باتوجه به اعزام دو تیم از انجمن علمی دانشجویی کامپیوتر دانشگاه گیلان به این المپیاد علمی، تیم Forget About Unrefusable Offer  رتبه ۳۸ و تیم rogues  رتبه ۶۶ این دوره از مسابقات را کسب نمود همچنین رتبه دانشگاهی این مسابقه برای دانشگاه گیلان از بین دانشگاه های  شرکت کننده، ۲۱ ام گردید.

از اهم هدف های این مسابقه جدا از خود مسابقه، از بین بردن اختلاف سطح آموزشی بین دانشگاه های کشور می باشد، به دلیل اینکه تیم ها با شرایط برابر از بهترین دانشگاه های کشور با یکدیگر رقابت می کنند و همچنین داشتن نماینده توسط دانشگاه ها به طور سالانه جهت کسب سهمیه ورودی مسابقات است که این امر  نشان دهنده سطح استاندارد آموزش برنامه نویسی در کشور می باشد.

اسامی شرکت کنندگان:

حسام حداد، محمد علیپور، علیرضا دربندی

32

امیر حسین دلجویی، سید حمید حسینی نژاد ، میثم مرادی

49

رویداد استارتاپ ویکند دانشگاه گیلان،گامی در جهت تبدیل ایده به ثروت

دسته بندی :
فنی
page