صنایع غذایی

18 08 2015
کد خبر : 4222801
تعداد بازدید : 134
 دبیر انجمن علمی شماره همراه استاد مشاور شماره همراه
محمد معین جم   دکتر علیرضا مهرگان نیکو  

آخرین اخبار و اطلاعیه

بازدید از کشتارگاه صنعتی دام و طیور

مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید علوم و صنایع غذایی دانشگاه گیلان

کارگاه های آموزشی"کارآفرینی" آبان و  آذرماه 1401 توسط انجمن علمی علوم صنایع غذایی

کارگاه نقد فیلم( بررسی چالش های تولید صنعتی غذا، مقایسه غذای سنتی و صنعتی )

کارگاه تولید پیتزا فراسودمند

کارگاه تولید میکادو

معارفه دانشجویان ورودی98 مهندسی صنایع غذایی

جشنواره کدو

کارگاه آموزشی تولید محصولات لبنی

کارگاه آموزشی تولید محصولات لبنی بصورت خانگی با هدف افزایش آگاهی دانشجویان با این حوضه و آموختن عملی آنچه بصورت تئوری فراگرفته اند در تاریخ 18 اردیبهشت 1397 در آزمایشگاه گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی توسط خانم مهندس مشفق به مدت 4 ساعت برگزار گردید. در خلال این کارگاه به توضیحاتی پیرامون تولید محصولات بصورت صنعتی پرداخته شد و در ادامه محصولاتی نظیر ماست 1.5درصد، ماست 4.5 درصد، ماست همزده و ماست میوه ای تولید شد. این کارگاه مورد توجه دانشجویان قرار گرفته و تعداد 31 ن فر در این کارگاه شر کت نمودند.

کارگاه آموزشی غذاهای فراسودمند

کارگاه آموزشی غذاهای فراسودمند با هدف افزایش آگاهی دانشجویان با این حوضه و لزوم وجود این نوع از مواد غذایی در جوامع امروزی در تاریخ 15 اسفند 96 در دانشکده علوم کشاورزی توسط دکتر امیر پورفرزاد به مدت 2 ساعت برگزار گردید. در این کارگاه به موضوعات لزوم وجود غذاهای فراسودمند، سلامتی بخشی آنها و نمونه های موجود نیز پرداخته شد. این کارگاه مورد توجه دانشجویان قرار گرفته و تعداد 30 نفر در این کارگاه شرکت کردند.

برگزاری نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی

نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران

دسته بندی :
page
علوم کشاورزی