جلسه شورای تخصصی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان برگزار شد

21 07 2020
کد خبر : 4243375
تعداد بازدید : 46

در ابتدای  این جلسه خانم دکتر کریمی دبیر شورای تخصصی فرهنگی و اجتماعی ضمن عرض خیر مقدم و تسلیت ایام شهادت جواد الائمه (ع)، مباحثی مبنی برگرامی داشت چهلمین سال دفاع مقدس مطرح نمود. معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن بیان خصوصیات دوران دفاع مقدس و تاکید بر بازبینی و بهره گیری از مدیریت دفاع مقدس جهت رفع تنگناهای فعلی حتی تنگناهای اقتصادی پرداخته و کلید گشایش امور را مدیریت و شاخص های دفاع مقدس دانستند.

ایشان با ذکر این مورد که با ابلاغ دستورالعمل وزارت عتف و تشکیل کمیته دانشگاهیان؛ اعلام نمودند برنامه ریزی مناسبی برای اجرای فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در سه سطح درون دانشگاهی، برنامه های شاخص استانی و برنامه  ملی دستاوردهای چهل  سالگی دفاع مقدس صورت گرفته است.

در ادامه جلسه دکتر یعقوبی مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با تشریح روند شکل گیری فعالیت های غیر حضوری فرهنگی و اجتماعی از تولید و نشر فایل های صوتی اساتید در مناسبت های مختلف اعم از کرونا، ماه مبارک رمضان، فتح خرمشهر و عفاف و حجاب  گرفته تا غنی سازی محتوای مجازی شبکه های اجتماعی و اینستاگرام و  وبینارهای موضوعی پرداخته و به بیان پیشرفت گام به گام در این حوزه اشاراتی داشتند.ایشان همچنین وبینار مد و لباس با حضور مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف و دکتر علیخواه عضو هیأت علمی گروه جامعه شناسی و وبینار تنگنای اقتصادی و پیامدهای اجتماعی، سیاسی را با حضور دکتر فرشاد مؤمنی و دکتر آزاد ارمکی از اهم فعالیت های این حوزه قلمداد کردند.

در این جلسه همچنین دکتررضی رئیس دانشگاه گیلان نیز اظهار داشتند همه ما همان گونه که در حوزه آموزش مهیای شرایط جدید شدیم در حوزه فرهنگی نیز باید پیش بینی ها و تدارک اجرایی لازم برای شرایط جدید را داشته باشیم. دکتر رضی رئیس شورای تخصصی فرهنگی و اجتماعی خواستار نوآوری در ارائه مطالب و مفاهیم دفاع مقدس شده و اظهار داشتند باید تبیین گر نقش علمی دانشگاه در دفاع مقدس باشیم.  در ادامه نیز ایشان ضمن تشکر از اساتید، کارکنان و به ویژه دانشجویان در خصوص کمک رسانی به مردم استان در بخش آگاهی بخشی،  ارائه خدمات و آموزش فراگیر خواستار طرح مسائل تئوری در شورای فرهنگی، حضور مؤثر در فضای مجازی و نمود بیشتر پیشگامی دانشگاه در این عرصه و برآورد نمودن بیشتر انتظارات از نهاد علم در شرایط کنونی و سیاست گذاری بهتر برای اجرای بهینه فعالیت های فرهنگی و اجتماعی شدند.

شایان ذکر است در این جلسه همچنین مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه حجت الاسلام و المسلمین عباسی با نقل حدیثی ار امام جواد (ع) به مضمون اینکه مؤمن به سه چیز محتاج است: 1ـ توفیق الهی که کارها را به خوبی پیش ببرد؛2ـ واعظ درونی؛ که هر لحظه او را پند و اندرز دهد 3ـ پذیرش نصیحت کسی که او را پند می دهد.خواستار شناسایی نقاط ضعف و قوت  شاخص های  فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه گیلان شده و پر رنگ تر شدن نقش سیاست گزاری فرهنگی و اجتماعی، شورای تخصصی فرهنگی و اجتماعی را آرزو نمودند.

تصاویر

 

 

 

 


دسته بندی :
خبرها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

14 05 2024

پنجمین دوره آموزشی "کنشگری فرهنگی رسانه ای" ویژه کارشناسان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های مناطق 2 و 3 کشور به میزبانی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان

پنجمین دوره آموزشی کنشگری فرهنگی رسانه ای ویژه کارشناسان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های مناطق ۲ و ۳ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به میزبانی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان در حال برگزاری است. این دوره آموزشی توسط دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تا 27 اردیبهشت ماه 1043 با برگزاری کارگاه های آموزشی همچون تولد یک ایده؛ خلاقیت و ایده پردازی، سیر تولید محتوا، آشنایی با رسانه و مخاطب و بازاریابی و بازاریابی محتوایی اجرا می شود. دکتر اکبری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان در مراسم افتتاحیه این دوره با اشاره به اهمیت حضور رسانه ای و کنشگری فعالان فرهنگی در عرصه های مختلف ابراز امیدواری کرد این دوره موجب ایجاد جریان سازی رسانه ای در محیط های فرهنگی دانشگاه ها و زمینه ساز ایجاد پیوست رسانه ای برای تمامی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی شود. تصاویر  

15 05 2024

با حضور مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مراسم اختتامیه جشنواره دانشگاهی حرکت در دانشگاه گیلان برگزار شد.

 دکتر محمدمهدی ذوالفقارزاده مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این مراسم طی سخنانی برگزاری جشنواره‌ها و رویداد‌های فرهنگی را موجب تقویت فضای نشاط و پویایی محیط‌های دانشگاهی دانست. وی ادامه داد: آنچه که فضای دانشگاه را از سایر سازمان‌ها متفاوت می‌کند، فرصت یادگیری، تمرین و آزمون و خطا با بها یا هزینه به مراتب پایین‌تر و نزدیک صفر است که در انجمن‌های علمی دانشجویی این فرصت به حد مطلوبی وجود دارد و در سایر سازمان‌ها این فرصت یادگیری از تجربه‌ها و خطا‌ها را نمی‌توان یافت. ذوالفقارزاده افزود: تقویت روحیه کار تیمی، تضارب آرا، مدیریت زمان، تاب‌آوری، تفکر انتقادی، رهبری و مانند آن در قالب فعالیت در انجمن‌های علمی و سایر گروه‌های داوطلب دانشجویی امکان تحقق پیدا می‌کند. وی در ادامه اظهار کرد: انجمن‌های علمی، زمینه فراگیری مهارت‌های نرم را در دانشجویان فراهم می‌کند که این مهم در کنار دانش تخصصی موجب می‌شود تا ضریب موفقیت در ورود به محیط کار تا حد زیادی افزایش پیدا کند، چرا که طبق مطالعات، مهارت‌های نرم نقش کلیدی در جذب به بازار کار دارد. مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سیاست معاونت فرهنگی و اجتماعی در دوره فعلی اظهار داشت: در این دوره با پیگیری‌های به عمل آمده و همراهی مؤثری که از سوی معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم صورت گرفته است، سعی بر آن شده است تا انجمن‌های علمی دانشجویی به سمت فعالیت‌های فناورانه و نوآورانه سوق پیدا کنند و از درون این کنش جمعی، هسته‌های فناور شکل گیرد. وی در ادامه سخنان خود با اشاره به راه‌اندازی سامانه فرنما گفت: این سامانه امکان ثبت و رصد لحظه‌ای فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها را میسر می‌کند. ذوالفقارزاده خاطر نشان کرد: ثبت فعالیت‌ها و برنامه‌ها در سامانه فرنما، این فرصت را به وجود می‌آورد تا از طریق آن بتوان در کنار سوابق فعالیت‌های آموزشی یا پژوهشی، سوابق کنش‌های مثبت فرهنگی و اجتماعی دانشجویان را ارائه کرد که این اقدام می‌تواند شرایط جذب دانش آموختگان فعال فرهنگی و اجتماعی در محیط کسب و کار را تسهیل کند. مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی وزارت علوم در پایان ضمن قدردانی از دست‌اندرکاران این جشنواره در دانشگاه گیلان و تبریک به برگزیدگان ابراز‌ امیدواری کرد: این رویداد سرآغاز توفیقات بیشتر برای آینده‌سازان کشور عزیزمان باشد.   تصاویر

21 05 2024

مراسم سوگواری شهادت آیت الله رئیسی با حضور استاندار گیلان در دانشگاه گیلان برگزار شد

مراسم سوگواري شهادت آيت الله رئيسي و ياران شهيد ايشان با حضور استاندار گیلان، سرپرست دانشگاه، رؤسای دانشگاه های استان و دانشگاهیان گیلان در مسجد باقرالعلوم (ع) دانشگاه گیلان برگزار شد. دکتر اسدالله عباسی استاندار گیلان در این مراسم در سخنانی با تسلیت شهادت رئیس جمهور اظهار کرد: شهید آیت الله رئیسی در راه خدمت رسانی به مردم شب و روز نمی شناخت؛ اخلاص، ایمان و امید در وجود ایشان موج می زد. دکتر عباسی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید حاج قاسم سلیمانی بیان کرد: آیت الله رئیسی از ویژگی‌های حاج قاسم سلیمانی برخوردار بود و در جبهه مبارزه حق علیه باطل، مبارزه با فساد، عدالت خواهی و خدمات صادقانه همواره در میدان عمل بود. وی افزود: شهید آیت الله رئیسی رئیس جمهور مردمی و باکفایت بود و بین خود و مردم فاصله‌ای نمی دید؛ با جان و دل به صحبت‌های مردم گوش می‌داد؛ ملت ایران در این حادثه تلخ خدمت‌گزار صمیمی، مخلص و باارزشی را از دست داد. نماینده عالی دولت در گیلان به مظلومیت آیت الله رئیسی اشاره کرد و ادامه داد: هیچ چیزی مانع تلاش شبانه‌روزی وی برای اصلاح امور کشور نمی‌شد و با تمام وجود در راه خدمت‌رسانی به مردم تلاش می‌کرد. وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کشور از جمله شهیدان دفاع مقدس، امنیت، سلامت، مدافع حرم و شهدای ترور گفت: از آغاز انقلاب شکوهمند انقلاب اسلامی پای اسلامیت و جمهوریت، عزیزان زیادی را فدای انقلاب کردیم تا حقانیت ماندگار شود. استاندار گیلان با بیان اینکه آیت الله رئیسی در تمام امور صلاح مردم و رضایت الهی را مد نظر داشت اظهار کرد: امروز وظیفه ماست تا با جهاد تبیین ادامه دهنده راه عزیرانی باشیم که برای اعتلای کشور جانشان را فدا کردند. وی با تشریح اقدامات رئیس جمهور شهید در سه سال اخیر در کشور و گیلان بیان کرد: احیاء واحدهای راکد، ساخت مسکن، اشتغال و محرومیت زدایی اعم از اقدامات ارزشمند دولت سیزدهم آیت‌الله رئیسی است. دکتر عباسی در پایان ضمن تقدیر از سرپرست دانشگاه در راستای برگزاری این مراسم گفت: دست برادری به سوی همه دراز می کنم تا فضای استان فضای کار و خدمت باشد.