جشنواره آشپزی

01 07 2015
کد خبر : 4203815
تعداد بازدید : 50

کانون اخلاق و خانواده با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان جشنواره آشپزی ویژه برنامه روز میلاد حضرت زهرا (س) و روز مادر را در خوابگاه دخترانه بنت الهدی دانشگاه گیلان در 21 فروردین ماه1394 برگزار نمود.

در این مسابقه که با محوریت آشپزی و با موضوع نوع غذا، نحوه ی پخت و طعم و مزه ی آن برگزار شد،  داوران محترم بر اساس فاکتورهایی مانند طعم، سادگی، جذابیت، سالم بودن و خوشمزگی غذاها به قضاوت در بین گروه ها پرداختند وبا توجه به امتیازهای داوران:

گروه اول : خانم ها سرایی و سکینه ردایی( گروه6  )

گروه دوم : خانم ها مینا فیضی، ملیکا سیفی پور و زهرا نجفی( گروه4)

گروه سوم :خانم نسیم شاهی، مریم یوسفی و لیلی شکری( گروه1)

به عنوان گروه های برنده این مسابقه اعلام  شدند که هدایایی به رسم یادبودبه ایشان اهدا گردید.

شایان ذکر است در ابتدای مراسم اختتامیه جشن میلاد حضرت زهرا(س) و  روز مادر برگزار گردید.

 
دسته بندی :
خبرها