بیوتکنولوژی

09 12 2015
کد خبر : 4222010
تعداد بازدید : 139

 

دبیر انجمن علمی

شماره همراه استاد مشاور شماره همراه
نگین حق پرست   دکتر حبیب الله سمیع زاده  

آخرین اخبار و اطلاعیه

شرکت  دبیر اتحادیه بیوتکنولوژی ( خزر ادریسی) درجلسه اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی زراعت، گیاهپزشکی و بیوتکنولوژی

زمان برگزاری برنامه:  3 الی 5 خرداد 96

جلسه اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی زراعت، گیاهپزشکی و بیوتکنولوژی در دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز واقع در باجگاه برگزار شد. در این جلسه که 3 تن از اعضای شورای مرکزی و بازرس علی البدل حضور داشتند، خزر ادریسی مریان، دبیر انجمن بیوتکنولوژی دانشگاه گیلان، به سمت دبیر کمیته آموزشی اتحادیه برگزیده شد. از مصوبات دیگر جلسه، تعیین دبیران کمیته های پژوهشی، روابط بین الملل، روابط عمومی بود. همچنین برنامه ریزی برای نظر سنجی در مورد مشکلات انجمن های علمی و همچنین برنامه ریزی برای انجام پروژه های ملی با کمک مشاور اتحادیه صورت گرفت. شرکت در رویداد استارتاپ کشاورزی و منابع طبیعی در دانشگاه شیراز که اتحادیه نیز در آن مشارکت داشت و بازدید از حافظیه . از برنامه های جانبی دیگر این سفر  بود.  

شرکت  دبیر اتحادیه بیوتکنولوژی ( خزر ادریسی) در جلسه شورای دبیران اتحادیه های انجمن های علمی دانشجویی سراسر کشور

زمان : 3 آذر ماه 95

مکان : تهران وزارت علوم تحقیقات و فناوری

دوره آموزشی مقدماتی و پیشرفته نرم افزار SAS

دوره آموزشی مقدماتی و پیشرفته نرم افزار SAS، در تاریخ­های 17 و 24 آذر ماه 1395 و به مدت 14 ساعت، در سایت رایانه دانشکده کشاورزی برگزار شد. مدرس کارگاه، دکتر فرجاد رفیعی، عضو هیات علمی گروه بیوتکنولوژی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان بودند. مدیریت این دوره بر عهده آزاده خزایی، دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی و عضو انجمن علمی بیوتکنولوژی کشاورزی بود. مباحث تدریس شده به ترتیب شامل این موارد بودند:

بخش مقدماتی (آشنایی با نرم افزار SAS ، قواعد برنامه نویسی در SAS و معرفی داده­ها) و بخش پیشرفته: کاربرد SAS  در تجزیه و تحلیل طرح­های آزمایشات کشاورزیCRD, RCBD, LS، طرح­های کرت­های خرد شده (اسپلیت پلات)،تجزیه مرکب، مقایسات ارتوگونال، تجزیه همبستگی و رگرسیون.

کارگاه در دو بخش بین ساعات 8 تا 10 و بخش دوم بین ساعت 10/30 تا 12 برگزار شد همچنین به همه شرکت کنندگان یک عدد CD نصب نرم افزار SAS، یک کتاب منبع به صورت pdf، فایل­ نمونه دستورنویسی و نتایج برای هر یک از طرح­ها در SAS و 15 سوال نمونه در 8 صفحه به صورت پرینت گرفته، داده شد.  در انتها از شرکت کنندگان درباره نحوه برگزاری کارگاه بر اساس فرم­های از پیش تهیه شده نظر سنجی صورت گرفت.

 

photo_2016-12-22_22-31-21 photo_2016-12-22_22-31-57 photo_2016-12-22_22-32-01 photo_2016-12-22_22-32-03

شرکت در  نشست "تراریخته، زوایا و نگاه­ ها"

 نشست "تراریخته، زوایا و نگاه­ها" در تاریخ 25 آبان 1395 در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران به همت اتحادیه انجمن­ های علمی دانشجویی زراعت، گیاهپرشکی و بیوتکنولوژی برگزار شد. این جلسه با حضور بیش از 50 نفر از دانشجویان از دانشگاه های کشور، خبرنگاران و اساتید دانشگاهی با محوریت علمی برگزار شد. این جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی آغاز شد. سپس اتحادیه و قالب برنامه  آن معرفی گردید. سپس به ترتیب اساتید برای ایراد سخنرانی به جایگاه دعوت شدند و همزمان رزومه کوتاهی درباره اساتید ارائه شد. به تمامی شرکت کنندگان یک برگه جهت ذکر سوال، انتقاد و پیشنهاد، و یک مجله از سوی انجمن زیستی ایران داده شد. در بخش دوم برنامه بعد از پایان سخنرانی­ها، جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد. در بخش پایانی، مطالب ارایه شده جمع بندی  شد. در مراسم اختتامیه، نیز تمامی اعضای شورای مرکزی معرفی شدند و با اهدای لوح از سخنرانان تقدیر و تشکر به عمل آمد.

o

حضور در جلسه اتحادیه

این جلسه که 24 آبان 95 در تهران تشکیل شد، دبیر اتحادیه،خانم خزر ادریسی، دانشجوی دکتری بیوتکنولوژی دانشگاه گیلان و روزبه کیاندوست، دانشجوی کارشناسی گیاهپزشکی دانشگاه گیلان (بازرس اتحادیه) و سایر اعضای شورای مرکزی اتحادیه، از دانشگاه­های تهران، تبریز، شهید باهنر رفسنجان، ولی عصر رفسنجان (عج)  حضور داشتند. در این جلسه به پیگیری مصوبات جلسات قبلی و ارائه گزارش پرداخته شد که 10 مصوبه جدید  نیز داشت و برنامه ریزی­ های لازم برای انجام فعالیت­ها انجام گرفت.

حضور در نهمین جشنواره ملی حرکت

خانم خزر ادریسی مریان دانشجوی دکتری بیوتکنولوژی دانشگاه گیلان، دبیر اتحادیه زراعت، گیاهپزشکی و بیوتکنولوژی به همراه عضو شورای مرکزی آقای هادی پناهی، دانشجوی کارشناسی ارشد گیاهپزشکی از دانشگاه شهید باهنر کرمان شرکت کردند. این جشنواره از تاریخ 3 الی 5 مهر ماه 95 در دانشگاه باهنر کرمان برگزار شد.

طی سه روز، سه جلسه مختلف برگزار شد. جلسه اول: جلسه دبیران اتحادیه­ های انجمن­های دانشجویی با یکدیگر و هماهنگی برای جلسه با معاون فرهنگی وزارت علوم .طی این جلسه مصوب شد که 5 موضوع، محور اصلی در جلسه با معاون فرهنگی در نظر گرفته شود و 2 تن از دبیران به نمایندگی در جلسه صحبت کنند.

جلسه دوم: جلسه دبیران اتحادیه­ های انجمن­های علمی و شورای دبیران  با حضور  معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و تحقیقات، آقای دکتر ضیاهاشمی، مدیر کل امور فرهنگی وزارت علوم، آقای دکتر ایرجی کجوری و معاون فرهنگی دانشگاه باهنر کرمان، آقای دکتر بصیری در روز شنبه 3 مهر ماه در سالن کنفرانس دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد و دبیران در مورد جلب حمایت­های مادی و معنوی بیشتر، در اختیار گرفتن امکانات بهتر و بیشتر، تقویت تعامل­ها و ارتباطات، طرح­ها، پیشنهادها و راهکارهای خود را بیان کردند. در انتها، آقای دکتر ضیاءهاشمی، دکتر ایرجی و دکتر بصیری به جمع بندی مباحث مطرح شده پرداخته و پرسش­های مورد نظر را پاسخ داده و به حمایت ویژه از انجمن­های علمی تاکید کردند.

جلسه سوم: جلسه دبیران اتحادیه­های انجمن­های علمی با دریادار آل احمد، رئیس بخش پژوهشی نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران و معاون آقای دکتر ملایری برگزار شد . در این جلسه درباره همکاری و حمایت از طرح­های پژوهشی انجمن­های علمی صحبت شد.

photo_2016-09-29_12-20-38 photo_2016-09-29_12-20-54 photo_2016-09-29_12-26-49

دوره آموزشی بیوانفورماتیک مقدماتی

تعداد دانشجویان شرکت‌کننده: 20 نفر

دوره آموزشی بیوانفورماتیک مقدماتی، در تاریخ­های 27، 28، 29 و 31 شهریور ماه 1395 به مدت 18 ساعت، در سایت رایانه دانشکده کشاورزی با تدریس دکتر فرجاد رفیعی، عضو هیات علمی گروه بیوتکنولوژی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان، برگزار شد. مباحث تدریس شده به ترتیب شامل این موارد بودند:

آشنایی با مباحث پایه زیست شناسی سلولی- ملکولی، آشنایی با پایگاه­های داده­ای، آشنایی با سایت NCBI، UniProt، PubMed، BLAST و آشنایی با موتورهای جستجوی تخصصی و جستجوی اسناد در پایگاه­های داده­های زیستی، معرفی Primer3 و طراحی پرایمر در آن.

به همه شرکت کنندگان، فایل جزوه دوره و دو کتاب به صورت الکترونیک داده شد.

بیوانفورماتیک از دروس بسیار مهم در رشته­ های علوم زیستی است که آشنایی با آن و کاربرد آن می ­تواند در پیشرفت دانشجویان بسیار موثر واقع شود.

11

جلسه اتحادیه انجمن­های علمی دانشجویی زراعت، گیاهپزشکی و بیوتکنولوژی

26 و 27 تیر ماه 1395 دانشگاه گیلان- دانشکده کشاورزی

جلسه اتحادیه انجمن­های علمی دانشجویی زراعت، گیاهپزشکی و بیوتکنولوژی در روزهای شنبه و یکشنبه مورخ 26 و 27 تیر ماه 1395 به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار شد.

5 (1) 5 (2) 5 (3) 5 (4) 5 (5) 5 (6)

کارگاه برنامه نویسی و آنالیزهای آماری با استفاده از نرم افزار R (ویژه طرح اوغات فراقت تابستان)

زمان : 1 و 2 تیر ماه 1395

تعداد دانشجویان شرکت‌کننده: 24 نفر

کارگاه آموزشی برنامه نویسی و آنالیزهای آماری با نرم افزار R، در تاریخ­های 1 و2 تیر ماه 1395 و به مدت 12 ساعت، در سایت رایانه دانشکده کشاورزی با تدریس  دکتر فرجاد رفیعی، عضو هیات علمی گروه بیوتکنولوژی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان، برگزار شد. مباحث تدریس شده به ترتیب شامل این موارد بودند:

بخش مقدماتی (آشنایی با نرم افزار R ، قواعد برنامه نویسی در R و معرفی آیکن­های نرم افزار) و بخش پیشرفته: کاربردR در تجزیه و تحلیل آماری ( انواع آزمون t-student )، طرح­های آزمایشات کشاورزی CRD, RCBD, LS، طرح­های کرت­های خرد شده (اسپلیت پلات).

2016-06-21 10.48.45 2016-06-22 13.54.32

تجلیل از اساتید گروه بیو تکنولوژی به مناسبت 12 اردیبهشت

دوره آموزشی مقدماتی و پیشرفته نرم افزار SAS

زمان برگزاری برنامه: 2 و 8 اردیبهشت 1395

تعداد دانشجویان شرکت‌کننده: 10 نفر

دوره آموزشی مقدماتی و پیشرفته نرم افزار SAS،  به مدت 8 ساعت در سایت رایانه دانشکده کشاورزی برگزار شد. دکتر فرجاد رفیعی، عضو هیات علمی گروه بیوتکنولوژی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان مدرس این  کارگاه، مباحثی به ترتیب زیر مطرح نمودند:

بخش مقدماتی (آشنایی با نرم افزار SAS ، قواعد برنامه نویسی در SAS و معرفی داده­ها) و بخش پیشرفته: کاربرد SAS در تجزیه و تحلیل طرح­های آزمایشات کشاورزیCRD, RCBD, LS، طرح­های کرت­های خرد شده (اسپلیت پلات)،تجزیه مرکب، مقایسات ارتوگونال، تجزیه همبستگی و رگرسیون.

کارگاه در دو بخش بین ساعات 8 تا 10 و بخش دوم بین ساعت 10:30تا 12 برگزار شد همچنین به همه شرکت کنندگان یک عدد CD نصب نرم افزار SAS، یک کتاب منبع به صورت pdf، فایل­ نمونه دستورنویسی و نتایج برای هر یک از طرح­ها در SAS و 15 سوال نمونه در 8 صفحه به صورت پرینت گرفته، داده شد.  در پایان از شرکت کنندگان درباره نحوه برگزاری کارگاه بر اساس فرم­های از پیش تهیه شده نظر سنجی صورت گرفت.

2016-04-20 12.43.22 2016-04-20 13.30.16

33333333333

انتخاب دبیر انجمن­ علمی بیوتکنولوژی دانشگاه گیلان به عنوان دبیر اتحادیه انجمن­ علمی دانشجویی بیوتکنولوژی دانشگاه های سراسر کشور

با حضور تمامی دبیران انجمن­های علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان در نشست اتحادیه انجمن­ علمی های دانشجویی کشاورزی در دانشگاه فردوسی مشهد، که در تاریخ 21 و 22 اسفند ماه 1394 برگزار گردید، دبیر انجمن­ علمی بیوتکنولوژی دانشگاه گیلان به عنوان دبیر اتحادیه انجمن­ علمی دانشجویی بیوتکنولوژی دانشگاه های سراسر کشور به مدت یکسال، انتخاب شدند.

421210690_74924 421223759_72004 IMG_20160314_160506

کارگاه آموزشی آشنایی با نرم افزار SPSS

زمان برگزاری برنامه: 19 اسفند 1394

تعداد دانشجویان شرکت‌کننده: 19 نفر

مباحث به ترتیب شامل مقدمه ای بر SPSS، ورود داده و معرفی متغیرها، آمار توصیفی داده­ها، گروه بندی افراد/صفات در SPSS ، تجزیه همبستگی و رگرسیون، طرحهای آزمایشی (CRD،RCBD،LS، آزمایش فاکتوریل) و نحوه نرمال سازی داده ­ها، توسط مهندس مجتبی کردرستمی ارائه گردید.

توزیع فرم نظر سنجی، یک عدد CD نصب نرم افزار SPSS.v.23 و پذیرایی نیز از برنامه های جانبی بود.

1

اولین کارگاه آموزشی "طراحی پرایمر با نرم افزار Oligo"

تعداد دانشجویان شرکت‌کننده: 19 نفر

کارگاه آموزشی طراحی پرایمر با نرم افزار Oligo، در تاریخ 13 بهمن 94، ساعت 14 تا 18عصر در سایت رایانه دانشکده کشاورزی برگزار شد. در افتتاحیه این کارگاه، دکتر حبیب الله سمیع زاده، مشاور انجمن علمی سخنرانی کردند و به معرفی مدرس کارگاه پرداختند. سپس مهندس زهرا حاجی احمدی، دانشجوی دکتری بیوتکنولوژی کشاورزی، مدرس کارگاه، تدریس را آغاز کردند. مباحث تدریس شده به ترتیب شامل این موارد بودند: آشنایی مختصر با PCR،   نحوه پیدا کردن توالی نوکلئوتیدی در پایگاه داده NCBI،  نحوه همردیف سازی توالی در نرم افزار MEGA، آموزش طراحی پرایمر به کمک نرم افزار Oligo، طراحی چند پرایمر توسط مدرس و شرکت کنندگان. کارگاه در دو بخش بین ساعات 14 تا 15 و چهل و پنج دقیقه و بخش دوم بین ساعت 16 تا 18 برگزار شد و پذیرایی بین دو بخش صورت گرفت.  در انتها از شرکت کنندگان درباره نحوه برگزاری کارگاه بر اساس فرم­ های از پیش تهیه شده نظر سنجی صورت گرفت. همچنین به همه شرکت کنندگان یک عدد CD نصب نرم افزار Oligo داده شد.

 

2016-02-02 15.12.38 2016-02-02 15.12.51 2016-02-02 15.12.55 2016-02-02 15.37.24

 

دسته بندی :
علوم کشاورزی
page