برنامه های کانون رسانه ای موج در اردیبهشت 99

05 05 2020
کد خبر : 4243945
تعداد بازدید : 49

تاثیر رسانه بر حفاظت از محیط زیست

با توجه به تاثیرات بسیار بالای رسانه های جمعی بر مسئله محیط زیستی کانون رسانه ای موج دانشگاه گیلان در یک گفت و گو زنده اینستاگرامی با حضور علیرضا رضایی دبیر کانون رسانه ای موج و با حضور مهرسا اسدی دبیر کانون محیط زیست مرکزی دانشگاه گیلان به بحث و تبادل نظر درباره تاثیر رسانه بر حفاظت از محیط زیست پرداخت.

در این گفتگو که در16 اردیبهشت ماه سال 1399 برگزار شد و به مدت 50 دقیقه به طول انجامید، تاثیر رسانه فرهنگ سازی و ترغیب مردم برای حفاظت از محیط زیست، تجربه کشورهای موفق در زمینه محیط زیستی و پیشنهاداتی برای اصلاح روند سیاست گذاری محیط زیستی ایران ، مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

رسانه های نوین و تغییر در سبک زندگی

کانون رسانه ای موج دانشگاه گیلان با اجرای علیرضا رضایی دبیر این کانون در یک گفتگوی زنده اینستاگرامی با  راضیه سادات هاشمی (کارشناس ارشد امور فرهنگی و رسانه و مجری صدا و سیما) به بررسی تاثیر رسانه های نوین بر سبک زندگی پرداخت.

در این گفتگو که در15 اردیبهشت ماه سال1399 برگزار شد و به مدت55 دقیقه به طول انجامید، فرصت ها و آفت های رسانه های نوین و شبکه های اجتماعی و تاثیر آن بر زندگی مردم مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

 ـ فنون گویندگی

کانون با اجرای علیرضا رضایی دبیر این کانون در یک گفتگوی زنده اینستاگرامی با خانم آزاده سیدی، گوینده رادیو و بازیگر تئاتر به بررسی مهارت ها و فنون گویندگی پرداخت.

در این گفتگو که در 13  اردیبهشت ماه سال1399 برگزار شد و به مدت50 دقیقه به طول انجامید، راههای تاثیر گذاری بر روی مخاطب، فن بیان در گویندگی، جذابیت در بیان و بهداشت صدا مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

 

 

ـ طنزنویسی مطبوعات

کانون رسانه ای موج دانشگاه گیلان در یک گفت و گو زنده اینستاگرامی با اجرای علیرضا رضایی دبیر کانون رسانه ای موج و با حضور خانم مهدیسا صفری خواه (نویسنده طنز روزنامه بی قانون) به بحث و تبادل نظر درباره فنون طنزنویسی پرداخت.

در این گفتگو که در 11 اردیبهشت ماه سال 1399 برگزار شد و به مدت 45 دقیقه به طول انجامید، فرق طنز مطبوعاتی و طنز غیرمطبوعاتی، اصول طنز نویسی و تمارین برای نویسندگی مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

رسانه و روابط اقتصادی بین الملل

با توجه به تاثیرات بسیار بالای رسانه های جمعی بر روی جذب سرمایه گذاری خارجی و رونق اقتصادی کانون رسانه ای موج دانشگاه گیلان در یک گفت و گو زنده اینستاگرامی با حضور علیرضا رضایی دبیر کانون رسانه ای موج و با حضور علی نیکبخت دبیر کانون ترویج کسب و کار دانشگاه گیلان به بحث و تبادل نظر درباره تاثیر رسانه بر اقتصاد بین الملل پرداخت.

در این گفتگو که در9 اردیبهشت ماه سال 1399 برگزار شد و به مدت45  دقیقه به طول انجامید، تاثیر رسانه بر جذب سرمایه گذار خارجی و داخلی، رسالت رسانه در رشد تولید داخلی و ارائه آمار و ارقام ، مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.


ـ عملکرد رسانه ملی

کانون رسانه ای موج دانشگاه گیلان با اجرای علیرضا رضایی دبیر این کانون در یک گفتگوی زنده اینستاگرامی امیرعباس تقی پور (فعال حوزه رسانه و ارتباطات) به بررسی عملکرد صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران پرداخت.

 در این گفتگو که در 8 اردیبهشت ماه سال1399 برگزار شد و به مدت40دقیقه به طول انجامید، نقد ها به صدا و سیما و پیشنهادات برای بهبود عملکرد این رسانه قدرتمند مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

ارتباط موثر و مهارت اجرا

با توجه به رسالت و هدف کانون رسانه ای موج در ارتقای سطح دانش رسانه ای دانشجویان این کانون در یک گفت و گو زنده اینستاگرامی با اجرای علیرضا رضایی دبیر کانون رسانه ای موج و با حضور فاطمه محمدی مجری تلویزیون و مدرس دانشگاه به بحث و تبادل نظر درباره تاثیر مهارت های یک مجری مجرب پرداخت

در این گفتگو که در4 اردیبهشت ماه سال 1399 برگزار شد و به مدت 60 دقیقه به طول انجامید، مهارت های یک مجری توانا، بهداشت صدا در اجرا، فن بیان و زبان بدن در اجرا ، مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

 

رسانه و توسعه گردشگری

با توجه به تاثیرات بسیار بالای رسانه های جمعی بر روی صنعت گردشگری کانون رسانه ای موج دانشگاه گیلان در یک گفت و گو زنده اینستاگرامی با حضور علیرضا رضایی دبیر کانون رسانه ای موج و با حضور علیرضا نعمتی دبیر انجمن علمی گردشگری دانشگاه گیلان به بحث و تبادل نظر درباره تاثیر رسانه بر گردشگری پرداخت.

 در این گفتگو که در 3 اردیبهشت ماه سال 1399 برگزار شد و به مدت 50 دقیقه به طول انجامید، تاثیر رسانه روی مناطق گردش پذیر، تاثیر رسانه بر روی گردشگران و کمک رسانه به حفط آثار و جاذبه های توریستی ، مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.


دسته بندی :
خبرها

خبر های مهم

نمایشگر دسته ای مطالب

14 05 2024

پنجمین دوره آموزشی "کنشگری فرهنگی رسانه ای" ویژه کارشناسان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های مناطق 2 و 3 کشور به میزبانی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان

پنجمین دوره آموزشی کنشگری فرهنگی رسانه ای ویژه کارشناسان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های مناطق ۲ و ۳ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به میزبانی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان در حال برگزاری است. این دوره آموزشی توسط دفتر سیاستگذاری و برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تا 27 اردیبهشت ماه 1043 با برگزاری کارگاه های آموزشی همچون تولد یک ایده؛ خلاقیت و ایده پردازی، سیر تولید محتوا، آشنایی با رسانه و مخاطب و بازاریابی و بازاریابی محتوایی اجرا می شود. دکتر اکبری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان در مراسم افتتاحیه این دوره با اشاره به اهمیت حضور رسانه ای و کنشگری فعالان فرهنگی در عرصه های مختلف ابراز امیدواری کرد این دوره موجب ایجاد جریان سازی رسانه ای در محیط های فرهنگی دانشگاه ها و زمینه ساز ایجاد پیوست رسانه ای برای تمامی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی شود. تصاویر  

15 05 2024

با حضور مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مراسم اختتامیه جشنواره دانشگاهی حرکت در دانشگاه گیلان برگزار شد.

 دکتر محمدمهدی ذوالفقارزاده مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این مراسم طی سخنانی برگزاری جشنواره‌ها و رویداد‌های فرهنگی را موجب تقویت فضای نشاط و پویایی محیط‌های دانشگاهی دانست. وی ادامه داد: آنچه که فضای دانشگاه را از سایر سازمان‌ها متفاوت می‌کند، فرصت یادگیری، تمرین و آزمون و خطا با بها یا هزینه به مراتب پایین‌تر و نزدیک صفر است که در انجمن‌های علمی دانشجویی این فرصت به حد مطلوبی وجود دارد و در سایر سازمان‌ها این فرصت یادگیری از تجربه‌ها و خطا‌ها را نمی‌توان یافت. ذوالفقارزاده افزود: تقویت روحیه کار تیمی، تضارب آرا، مدیریت زمان، تاب‌آوری، تفکر انتقادی، رهبری و مانند آن در قالب فعالیت در انجمن‌های علمی و سایر گروه‌های داوطلب دانشجویی امکان تحقق پیدا می‌کند. وی در ادامه اظهار کرد: انجمن‌های علمی، زمینه فراگیری مهارت‌های نرم را در دانشجویان فراهم می‌کند که این مهم در کنار دانش تخصصی موجب می‌شود تا ضریب موفقیت در ورود به محیط کار تا حد زیادی افزایش پیدا کند، چرا که طبق مطالعات، مهارت‌های نرم نقش کلیدی در جذب به بازار کار دارد. مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سیاست معاونت فرهنگی و اجتماعی در دوره فعلی اظهار داشت: در این دوره با پیگیری‌های به عمل آمده و همراهی مؤثری که از سوی معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم صورت گرفته است، سعی بر آن شده است تا انجمن‌های علمی دانشجویی به سمت فعالیت‌های فناورانه و نوآورانه سوق پیدا کنند و از درون این کنش جمعی، هسته‌های فناور شکل گیرد. وی در ادامه سخنان خود با اشاره به راه‌اندازی سامانه فرنما گفت: این سامانه امکان ثبت و رصد لحظه‌ای فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها را میسر می‌کند. ذوالفقارزاده خاطر نشان کرد: ثبت فعالیت‌ها و برنامه‌ها در سامانه فرنما، این فرصت را به وجود می‌آورد تا از طریق آن بتوان در کنار سوابق فعالیت‌های آموزشی یا پژوهشی، سوابق کنش‌های مثبت فرهنگی و اجتماعی دانشجویان را ارائه کرد که این اقدام می‌تواند شرایط جذب دانش آموختگان فعال فرهنگی و اجتماعی در محیط کسب و کار را تسهیل کند. مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی وزارت علوم در پایان ضمن قدردانی از دست‌اندرکاران این جشنواره در دانشگاه گیلان و تبریک به برگزیدگان ابراز‌ امیدواری کرد: این رویداد سرآغاز توفیقات بیشتر برای آینده‌سازان کشور عزیزمان باشد.   تصاویر

21 05 2024

مراسم سوگواری شهادت آیت الله رئیسی با حضور استاندار گیلان در دانشگاه گیلان برگزار شد

مراسم سوگواري شهادت آيت الله رئيسي و ياران شهيد ايشان با حضور استاندار گیلان، سرپرست دانشگاه، رؤسای دانشگاه های استان و دانشگاهیان گیلان در مسجد باقرالعلوم (ع) دانشگاه گیلان برگزار شد. دکتر اسدالله عباسی استاندار گیلان در این مراسم در سخنانی با تسلیت شهادت رئیس جمهور اظهار کرد: شهید آیت الله رئیسی در راه خدمت رسانی به مردم شب و روز نمی شناخت؛ اخلاص، ایمان و امید در وجود ایشان موج می زد. دکتر عباسی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید حاج قاسم سلیمانی بیان کرد: آیت الله رئیسی از ویژگی‌های حاج قاسم سلیمانی برخوردار بود و در جبهه مبارزه حق علیه باطل، مبارزه با فساد، عدالت خواهی و خدمات صادقانه همواره در میدان عمل بود. وی افزود: شهید آیت الله رئیسی رئیس جمهور مردمی و باکفایت بود و بین خود و مردم فاصله‌ای نمی دید؛ با جان و دل به صحبت‌های مردم گوش می‌داد؛ ملت ایران در این حادثه تلخ خدمت‌گزار صمیمی، مخلص و باارزشی را از دست داد. نماینده عالی دولت در گیلان به مظلومیت آیت الله رئیسی اشاره کرد و ادامه داد: هیچ چیزی مانع تلاش شبانه‌روزی وی برای اصلاح امور کشور نمی‌شد و با تمام وجود در راه خدمت‌رسانی به مردم تلاش می‌کرد. وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کشور از جمله شهیدان دفاع مقدس، امنیت، سلامت، مدافع حرم و شهدای ترور گفت: از آغاز انقلاب شکوهمند انقلاب اسلامی پای اسلامیت و جمهوریت، عزیزان زیادی را فدای انقلاب کردیم تا حقانیت ماندگار شود. استاندار گیلان با بیان اینکه آیت الله رئیسی در تمام امور صلاح مردم و رضایت الهی را مد نظر داشت اظهار کرد: امروز وظیفه ماست تا با جهاد تبیین ادامه دهنده راه عزیرانی باشیم که برای اعتلای کشور جانشان را فدا کردند. وی با تشریح اقدامات رئیس جمهور شهید در سه سال اخیر در کشور و گیلان بیان کرد: احیاء واحدهای راکد، ساخت مسکن، اشتغال و محرومیت زدایی اعم از اقدامات ارزشمند دولت سیزدهم آیت‌الله رئیسی است. دکتر عباسی در پایان ضمن تقدیر از سرپرست دانشگاه در راستای برگزاری این مراسم گفت: دست برادری به سوی همه دراز می کنم تا فضای استان فضای کار و خدمت باشد.