مسابقه آشپزی

20 04 2017
کد خبر : 4197357
تعداد بازدید : 50
کانون  دانشجویی محیط زیست دانشکده منابع طبیعی  به مناسبت روز جهانی غذا مسابقه آشپزی را در بین دانشجویان دانشکده منابع طبیعی دانشگاه گیلان در روز پنجشنبه31 فروردین ماه1396 برگزار نمود. در این مسابقه ای با محوریت آشپزی با موضوع نوع غذا، نحوه ی پخت و طعم و مزه  ی آن برگزار شد. بعد از آن داوران محترم بر اساس فاکتورهایی مانند طعم، سادگی، جذابیت، سالم بودن و خوشمزگی غذاها به قضاوت در بین گروه ها پرداختند . شایان ذکر است 30 نفر از دانشجویان دختر و پسر در این مسابقه شرکت داشتند که به 6 گروه برتر این مسابقه هدایایی به رسم یادبود اهدا گردید.  
دسته بندی :
خبرها