کارگاه آموزشی تولید محصولات لبنی

07 05 2018
کد خبر : 4191985
تعداد بازدید : 38
انجمن علمی دانشجویی علوم و صنایع غذایی دانشگاه گیلان، کارگاه آموزشی تولید محصولات لبنی بصورت خانگی با هدف افزایش آگاهی دانشجویان با این حوضه و آموختن عملی آنچه  که بصورت تئوری فراگرفته اند، در تاریخ 18 اردیبهشت 1397 در آزمایشگاه گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی برگزار نمود. این کارگاه با حضور تعداد 31 نفر از دانشجویان به مدت 4 ساعت برگزار گردید و مدرس آن خانم مهندس مشفق بود. در خلال این کارگاه به توضیحاتی پیرامون تولید محصولات بصورت صنعتی پرداخته شد و  محصولاتی نظیر ماست 1.5درصد، ماست 4.5 درصد، ماست همزده و ماست میوه ای نیز در این کارگاه تولید شد.
دسته بندی :
خبرها