بستن
FA EN AR RU FR

کنگره دانشجویی صنایع غذایی و نشست اتحادیه های علوم کشاورزی

کنگره دانشجویی صنایع غذایی و نشست اتحادیه های علوم کشاورزی


کنگره دانشجویی صنایع غذایی و نشست اتحادیه های علوم کشاورزی

انجمن علمی دانشجویی علوم صنایع غذایی دانشگاه گیلان با حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران 17 لغایت 19اسفند ماه 1395 به میزبانی دانشگاه گیلان را برگزار نمود.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

محورهای کنفرانس:

تکنولوژی مواد غذایی

  • روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی
  • روش های نوین پایش کیفیت
  • ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی
  • کاربرد اشعه ماوراء بنفشُ مایکروویو و اشعه مادون قرمز
  • فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
  • بسته بندی های نوین صنایع غذایی
  • فرآوری پسماندهای کشاورزی
  • تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
  • راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی
  • روش های نوین نگه داری مواد غذایی
  • کاربرد بیوسنسورها در صنایع غذایی
  • استفاده از روش های غیر حرارتی در فراوری مواد غذایی
  • غنی سازی مواد غذایی
  • غذاهای فراسودمند

میکروبیولوژی مواد غذایی

  • ایمنی مواد غذایی
  • پری بیوتیک و پروبیوتیک

مهندسی صنایع غذایی

  • مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
  • مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
  • بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی
  • کاربرد شبکه های عصبی، الگوریتم ژنتیک و پردازش تصویر در صنایع غذایی

شیمی مواد غذایی

  • شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
  • گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
  • سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی

مباحث نوین در صنایع غذایی

  • فرآورده های غذایی ارگانیک
  • نانو فناوری در صنایع غذایی
  • کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی