کسب مقام برتر توسط دانشجویان دانشگاه گیلان در مسابقات قرآن کریم دانشگاههای منطقه سه کشور

دانشجویان دانشگاه گیلان در بیست و هفتمین دوره مسابقات قرآن‌کریم دانشگاه های منطقه سه کشور در دو بخش شفاهی و کتبی موفق به کسب رتبه برتر شدند.

مسابقات قرآن کریم دانشجویان دانشگاه­های منطقه سه  کشور از سوم تا ششم اردیبهشت ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه بیرجند برگزار شد .

این مسابقات با حضور 25 دانشگاه از استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان رضوی، شمالی و جنوبی و سمنان و 157 دانشجوی پسر و 158 دانشجوی دختر دو بخش شفاهی شامل؛ ترتیل، تحقیق، حفظ 10 جزء، 20 جزء و حفظ کل و بخش کتبی شامل؛ قرآن‌شناسی، فرازهای قرآن و عترت و مفاهیم قرآنی برگزار گردید.
برگزار شد.

در این مسابقات  سه نفر از دانشجویان دانشگاه گیلان در بخش شفاهی و کتبی موفق به کسب رتبه های برتر گردیدند.

1.  محسن حسین­خواه رشته­ رتبه اول   حفظ 20 جزء   و   قرآن شناسی

2.  علیرضا جعفر تبار   رتبه اول دیدگاه و سیره معصومین