کارگاهی با عنوان مدرسه علوم سیاسی

کارگاهی با عنوان مدرسه علوم سیاسی طی سه دوره  مورخ: ۲۹/ فروردین 5/اردیبهشت ،۱۲/اردیبهشت سال ۱۳۹۸ در خانه فرهنگ دانشگاه گیلان برگزار شد.

در این کارگاه هر کدام از اساتید به مدت زمان پنج ساعت ساعت به مباحث گوناگون پرداختند:

دکتر احمد جانسیز: به مبحث‌های ۱) تحلیل گفتمان‌ و محتوا ۲) چگونگی تحلیل سیاسی ۳) پیچیدگی‌های سیاست ۴)سوژه‌یابی خبری و ارزشهای خبری ۵) سبک و شیوه‌های خبرنویسی ۶) شیوه تهیه گزارش یا مصاحبه اشاره کردند، که به دو صورت تئوری و عملی کلاس را هدایت کردند.

دکتر روح‌الله منعم: به عناوینی چون ۱( مجری‌گری سیاسی رادیو و تلویزیون ۲(خبرنگاری سیاسی ۳(مصاحبه‌گری ۴( شیوه ارزشیابی فضای مجازی ۵( شهروند خبرنگار ۶) سیاست در عصر اطلاعات پرداختند.

دکتر مهدی زیبایی: به عناوینی چون ۱)بین‌الملل و حوزه‌های نظری و عملی ۲) بین‌الملل و سیاست داخلی ۳)بین‌الملل و سیاست خارجی ۴) بین‌الملل و توسعه ۵) بین‌الملل و مزید رقابتی تولید ۶(بین‌الملل و منابع طبیعی پرداختند.

دکتر سجاد بهرامی مقدم: به عناوینی چون ۱) دولت‌شهر‌ها ۲)تمرکززدایی ۳)سیستم‌اداری‌ایران ۴)چالش‌های نهادهای حاکمیتی‌در شهر ۵)دموکراسی‌ و‌ افزایش‌قدرت شورا و شهرداری ۶) مدل‌های حکمرانی خوب در شهرها پرداختند.

دکتر رضا سیمبر: به عناوینی چون ۱) ارتباطات  و روابط در مذاکره 2)دستور‌العمل‌سازی در عقد قرارداد ۳)کنترل هیجانات و احساسات در مذاکره ۴)نگرش مذاکره برد‌برد ۵) چرایی مذاکره 6)قدرت در مذاکره پرداختند، و در مرحله پایانی کارگاه خود به صورت عملی به منظور آشناسازی بیشتر دانشجویان با مباحث و فنون مذاکره، تعدادی از دانشجویان مذاکره‌ای نمایشی انجام دادند.

همچنین امیرحسین ابراهیمی دبیر اتحادیه انجمن های علمی دانشجویی علوم سیاسی کشور و دبیرعلوم سیاسی دانشگاه گیلان به نفرات برتر کارگاه، کتابی را هدیه دادند.