ویژه برنامه بسیج اداری دانشگاه بمناسبت سالروز آزاد سازی خرمشهر

بسیج اداری دانشگاه گیلان به مناسبت سالروز آزاد سازی خرمشهر و اعیاد شعبانیه چهارمین دوره مسابقات تیراندازی با تفنگ بادی را ویژه کارکنان دانشگاهی برگزار نمود. در این برنامه حدود 70 نفر از کارکنان خانم و آقا حضور یافتند. این دوره از مسابقات در روز سه شنبه مورخ 94/03/05 بصورت انفرادی دو بخش برادران و خواهران بصورت مجزا در سالن هیأت تیر اندازی استان برگزار گردید و در پایان به نفرات برتر به رسم یادبود هدیه نقدی و لوح تقدیر اهدا گردید. اسامی نفرات برتر آقا و خانم به ترتیب اول تا سوم 1 ـ آقای طاهر سعیدیان ( دانشکده ادبیات و علوم انسانی) 2ـ آقای مجتبی سلیمی( معاونت دانشجویی ) 3ـ آقای مرتضی رویدل ( دانشکده فنی) 1 ـ خانم مریم حسینی ( دانشکده ادبیات و علوم انسانی) 2ـ خانم لیدا زبیری( دانشکده تربیت بدنی) 3ـ خانم مروارید مزین ( دانشکده تربیت بدنی)