همایش آسیبهای اجتماعی ماهواره در دانشگاه گیلان برگزار گردید.

به همت نماینده فرهنگی و اجتماعی دانشکده ادبیات و علوم انسانی و با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه همایشی با موضوع «آسیبهای اجتماعی ماهواره» با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین کریم نوروزی مدیر حوزه علمیه شهرستان لاهیجان در مورخ 25 آبان 93 در تالار حکمت دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه گیلان برگزار نمود.

در ابتدای این همایش پس از تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید، آقای دکتر رستمی رئیس محترم دانشکده ادبیات و علوم انسانی ضمن خوشامد گویی به مدعوین مباحثی در حوزه آسیبهای اجتماعی بیان کردند.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین کریم نوروزی سخنران این همایش مطالبی را با موضوع آسیب شناسی ماهواره و ارائه راهکارها تشریح نمودند.

از جمله موضوعاتی که در این زمینه مورد بحث و تحلیل قرار گرفت:

ـ عدم سواد رسانه ای

ـ تبلیغات بیش از حد غرب در مورد ماهواره

ـ چرا غرب ماهواره را از ایران تحریم نمی کنند ولی رسانه های ملی ما تحریم هستند و در غرب نشان داده نمی شودند.

ـ تکنیک های اثرگذاری روی مخاطبان ایرانی و دین زدایی

ـ برنامه ریزی گام به گام جهت برهم پاشی کانون خانواده های ایرانی و آسیب رسانی به دین

ـ استفاده مخاطبان از ماهواره با اطلاع و آگاهی از فواید و مضرات آن

شایان ذکر است در پایان این همایش جلسه پرسش و پاسخ با حضور کارشناس و مدعوین انجام گرفت.