نمایشگاه آثار برگزیده دومین جشنواره منطقه ای «دانشگاه پاک» برپا می گردد.

آثار فرهنگی،اجتماعی و هنری ارسالی به دبیرخانه دومین جشنواره منطقه ای«دانشگاه پاک» مربوط به 8 استان شمالی با محوریت ـ تأکید بر نقش اوقات فراغت و تقویت فعالیت جسمی و ترویج کارگروهی در ایجاد فضایی پر نشاط و سالم ـ تأکید بر نقش پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر در محیط های آموزشی ـ بررسی نقش و جایگاه مؤلفه های دینی و ارزشی فرهنگ ایرانی و اسلامی در امر پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و روان گردان ها در سالن مرکزی دانشکده ادبيات و علوم انسانی از تاریخ12 لغایت 14 اسفند ماه 92 به نمایش گذاشته می شوند.

علاوه بر نمایش آثار مذکور در قالب های مقاله علمی، پایان نامه دانشجویی، عکس، پوستر، کاریکاتور، فیلم و نماهنگ، وبلاگ نویسی و نشریات دانشجویی با موضوع فعالیت های فرهنگی پیشگیری از اعتیاد، چهار غرفه از دستگاه های سطح استان وابسته به بهزیستی و پلیس مبارزه با مواد مخدر استان بوده و همچنین یک غرفه به صورت ویژه آثار تجسمی (مجسمه) مرتبط با مبارزه با مواد مخدر در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می گیرد.