نشست پروژه های ترافیکی شهر رشت

در این نشست که به همت انجمن علمی دانشجویی جغرافیا در روز یکشنبه مورخ 94/12/09 در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد، مهمانان ویژه، اعضای شورای شهر و رئیس کمیسیون ترافیک شهر رشت، معاونت حمل و ترافیک شهر رشت، رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی، نماینده فرهنگی و اجتماعی دانشکده، اعضای هیأت علمی گروه شهرسازی و جغرافیا دانشگاه گیلان و دانشجویان رشته های جغرافیا و شهرسازی حضور داشتند.

این نشست با هدف ابهام زدایی از طرح ها و پروژه های ترافیکی در دست اجرای شهرداری رشت و بحث در رابطه با سه محور اساسی: طرحهای ترافیکی در دست اجرا، اثرات طرحهای فوق و آینده و توسعه طرحهای فوق توسط اعضاء انجام شد. که تا حد زیادی این ابهامات به صورت صحیح کامل توسط مسئولین شهری پاسخ داده شد.

بعد از بحث و تبادل نظرات اعضای نشست، سوالاتی توسط حاضرین مطرح گردید که توسط مسئولین شهری پاسخ داده شد.