نشست های دوره ای با عنوان "Tea Time"

انجمن علمی دانشجویی زیست شناسی نشست های دوره ای با عنوان "Tea Time" و با هدف آشنایی با فعالیت های انجمن، اهداف آینده و جلب مشارکت دانشجویان برگزار  نمود. این برنامه با حضور 90 نفر از دانشجویان در 3 جلسه 19،5 ، 26 آبان ماه 97 در دانشکده علوم پایه برگزار شد. آشنایی کامل دانشجویان با انجمن زیست شناسی دانشگاه گیلان، آشنایی با نحوه ی عضوگیری، فعالیت ها، نحوه ی همکاری و مسئولین انجمن، آشنایی با نشریه تکامل (نشریه ی اختصاصی انجمن زیست شناسی دانشگاه گیلان)، چگونگی همکاری با آن ،آشنایی کامل دانشجویان با جشنواره ی حرکت، آشنایی با  فعالیت ها، عنواین، نحوه ی همکاری در پروژه ها ،مطلع شدن دانشجویان از مشکلات پیش روی چاپ نشریه، شرح همکاری انجمن های دیگر دانشگاه با انجمن زیست شناسی حول محور برنامه های مشترک و ... از دستاوردهای این دوره بود.