نشست جمعی از اعضای شورای مرکزی بسیج اداری در دانشگاه با مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه

در این نشست صمیمی مسئول بسیج اداری دانشگاه، ضمن تشریح برنامه های اجرایی بسیج، افزایش یاد خدا، تکریم خلق خدا، حسن خُلق را راهبرد مدّون کارکنان بسیجی در دانشگاه اعلام کرد.

در ادامه مسئول محترم نهاد رهبری حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا بصیری، حمایت همه جانبه از اهداف و آرمانهای بسیج را از وظایف ذاتی همه مسئولان دانست.

شایان ذکر است این نشست در روز شنبه 26 دی ماه 94 در اتاق شورای دفتر نهاد رهبری دانشگاه برگزار گردید.