برنامه‌ای با عنوان (نشست تخصصی بررسی ابعاد حقوقی و بین‌المللی حملات شیمیایی رژیم بعث عراق، در دوران جنگ تحمیلی) توسط انجمن علمی دانشجویی علوم سیاسی در روز یکشنبه مورخ 98/02/08 در تالار حمکت دانشگاه گیلان برگزار شد.

در این برنامه دکتر مهدی هدایتی شهیدانی، دکتر مهین سبحانی، استاد محمد جلایی به سخنرانی پرداختند.

دکتر مهدی هدایتی شهیدانی به بحث در رابطه با شرایط ‌و اوضاع بین المللی در زمان جنگ ایران و عراق پرداختند. بعد از ایشان، استاد محمد جلایی به روایتی کوتاه از جنگ پرداختند و بعد حملات شیمیایی که در دوران جنگ علیه ایران صورت گرفته بود مطالبی را عنوان کردند و در اخر نیز دکتر مهین سبحانی عضو هئیت علمی گروه حقوق دانشگاه گیلان به بررسی ابعاد حقوقی حمله شیمیایی عراق علیه ایران مطالب مهمی را بیان کردند.

و مباحثی در رابطه با سلاح‌های شیمیایی، مسائل حقوقی و کنوانسیون‌های مرتبط با سلاح‌های شیمیایی و... مطرح شد.

در این برنامه کلیپ های مربوط به شهدای جنگ تحمیلی عراق علیه ایران به نمایش گذاشته شد و در پایان گروه تئاتر هم به اجرای نمایش بسیار تامل برانگیز پرداختند.

و در آخر این برنامه با پذیرایی از مهمانان گرامی و دانشجویان محترم به پایان رسید.