نتایج داوری آثار رسیده به دبیرخانه دومین جشنواره منطقه ای دانشگاه پاک

داوری آثار رسیده به دبیرخانه دومین جشنواره منطقه ای دانشگاه پاک در سالن شورای معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به پایان رسید.

دکتر افشین عموزاده لیچائی دبیر دومین جشنواره منطقه ای دانشگاه پاک با بیان این خبر افزود : بیش از 350 اثر طی زمان اعلام شده به این دبیرخانه ارسال شده است که از این بین پس از داوری در سه بخش عکس، پوستر و کاریکاتور، تعداد 45 اثر پذیرفته شده اند.

وی اظهار داشت: آثار منتخب با فرمت نمایشگاهی، روزهای دوشنبه تا چهارشنبه 12 لغایت 14 اسفند در تالار حکمت دانشکده ادبیات و علوم انسانی به نمایش گذاشته می شوند.

دکتر عموزاده لیچائی تصریح کرد: داوری آثار رسیده در بخش های مقاله علمی/ پایان نامه دانشجویی/ عکس/ پوستر/ کاریکاتور/ فیلم و نماهنگ/ وبلاگ نویسی/ نشریات دانشجویی (تخصصی و یا عمومی)  توسط داوران برجسته استان و برگزیده های هیأت علمی دانشگاه انجام گرفت.

شایان ذکر است اسامی نفرات اول تا سوم هر بخش در روز اختتامیه جشنواره 14 اسفند ماه 92 اعلام  می گردد.