موفقیت دانشجوی دانشگاه گیلان در مسابقات سراسری قرآن کریم دانشجویان شاهد و ایثارگر

اولین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه هاو مراکز آموزش عالی 22 و 23 اردیبهشت ماه سال جاری در شهر مشهد مقدس برگزار گردید.با عنایت به اعلام نتایج از سوی سازمان امور دانشجویان وزات علوم، تحقیقات و فناوری، خانم سیده مطهره میرنوری دانشجوی کارشناسی ارشد زیست شناسی دانشگاه گیلان و (فرزند رزمنده)؛ موفق به کسب رتبه سوم در رشته حفظ کل قرآن کریم در این دوره از مسابقات گردید.

شایان ذکر است ایشان همچنین به مرحله منطقه ای سی و یکمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان، که اردیبهشت ماه سال جاری در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار گردید، راه یافت.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن تبریک به جامعه دانشگاهی، توفیقات روز افزون ایشان را آرزو می نماید.