موفقیت دانشجویان دانشگاه گیلان در بخش کتبی بیست و نهمین جشنواره سراسری قرآن کریم منطقه سه کشور

با توجه به برگزاری بخش کتبی بیست و نهمین جشنواره سراسری قرآن کریم دانشجویان کشور و اعلام نتایج از سوی اداره فعالیتهای دینی و قرآنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 3 نفر از دانشجویان دانشگاه گیلان به مرحله کشوری راه پیدا نمودند.

آزمون بخش کتبی این دوره از مسابقات در تاریخ 9 اردیبهشت ماه در 16 حوزه آزمونی در سراسر کشور برگزار گردید که برگزیدگان آن به مرحله کشوری راه یافتند.

شایان ذکر است در این دوره 12 نفر از دانشجویان دانشگاه گیلان در رشته های آشنایی با احادیث(اصول کافی)،  سیره معصومین (ع)، فرازهای قرآن و عترت، قرآن شناسی، مفاهیم قرآنی شرکت داشتند.

مرحله کشوری این دوره از مسابقات 1 الی 3 شهریورماه در دانشگاه ایلام برگزار خواهد شد.به نفرات اول تا سوم جوایزی از سوی وزارت علوم اهدا می گردد.

اسامی راه یافتگان بخش کتبی مسابقات قرآن به مرحله کشوری:

رتبه

رشته آزمون