مناظره انتخاباتی حجت الاسلام والمسلمین روانبخش و دکتر پورموسوی در دانشگاه گیلان برگزار شد.

بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان در راستای رسالت روشنگری و ایجاد فضای پرشور و تبیین مؤلفه ها و معیارهای انتخاب اصلح در مورخ 23/02/92 اقدام به برگزاری مناظره انتخاباتی حجت الاسلام والمسلمین روانبخش نماینده جبهه پایداری و دکتر پورموسوی نماینده کشوری جبهه پیشرفت و عدالت در تالار شهید مطهری دانشکده کشاورزی نمود.

در این برنامه نمایندگان کاندیداهای احتمالی یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری به بیان دیدگاه و برنامه های راهبردی خود برای اداره امور کشور پرداختند.