معارفه مسئول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان

صبح امروز 97/07/10 مجتبی خورسندی دانشجوی کارشناسی ارشد روابط بین الملل دانشگاه با حضور ریاست دانشگاه، مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و جمعی از اعضای شورای بسیج دانشجویی؛ بعنوان مسئول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه گیلان معرفی شد. در ابتدای مراسم پس از قرائت قرآن مجید، خانم دکترکریمی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از نقش مؤثر و سازنده تشکل های اسلامی در به ثمر رساندن اهداف انقلاب و دانشگاه پرداخته و فعالیت های بسیج دانشجویی از جمله اردوهای جهادی ، راهیان نور ، طرح حهای معرفت افزایی و... را زمینه ساز رشد و تعالی فردی و اجتماعی دانشجویان دانستند. همچنین در ادامه آقای نورسته مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان، ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی با بیان خاطره ای از علمای اعلام، اصلاح رابطه بین خود و خدا را راهگشای اصلاح و تعالی رفتارهای فردی دانستند و ابراز امیدواری نمودن با خود سازی بهتر و بیشتر توفیق خدمتگزاری شایسته تری فراهم گردد. ایشان همچنین با تبیین رویکرد جدید سازمان بسیج دانشجویی در دهه چهارم فعالیت در دانشگاه ها ارتباط با بدنه عام دانشجویان و پوشش تمام سلایق، سازماندهی نیروها و دانشجویان جذب شده، تمرکز و توسعه فعالیت های مؤثر فرهنگی و اجتماعی گذشته، حل تخصصی مسائل اصلی نظام در غالب  قرارگاه شهید احمدی روشن و پیگیری آسیبهای اجتماعی دانشگاه و جامعه را از راهبردهای اصلی فعالیت بسیج دانشجویی در دانشگاه  دانستند. در ادامه ریاست محترم دانشگاه آقای دکتر رضی ضمن تشکر از برنامه های و فعالیت های اجرایی تشکل های اسلامی بویژه بسیج دانشجویی و بیان اینکه از واژه بسیج و بسیجی معناهای مختلف و متفاوتی به ذهن.... می شود و به تبع آن از بسیج دانشجویی انتظار می رود در سه مقوله مهم وژه فرهنگی، علمی و سیاسی نقش آفرینی نماید.ایشان توصیه داشتند با خود سازی وبهره گیری از فرامین دینی و مذهبی نقش آفرینی فرهنگی داشته و با توسعه فعالیت های علمی و تقویت فرهنگی نگاه علمی وکارشناسانه  درفعالیت ها، نقش آفرینی داشته و از طریق روشنگری سیاسی و نقش آفرینی داشته و از طریق روشنگری سیاسی و نیز فعالیت صرف سیاسی انتخاباتی حافظ نظام بوده و نقش آفرین سیاسی باشند. ایشان همچنین ضمن برشمردن خصوصیات آموزشی دانشگاه  و آموزش های آکادمیک موجود خواستند که بسیج دانشجویی تلاش کند تا مهارت های اجتماعی دانشجویان اعم از فن بیان، مدیریت، کار تیمی، تقویت و آموزش داده شود تا دانشجویان بتوانند با توجه به نیاز فعالیت های اشتراکی و تیمی در جامعه و بازار اشتغال، دانشجویان بتوانند در این مقوله سر بلند بیرون بیایند. ریاست دانشگاه همچنین با تأکید بر لزوم هم افزایی و تامل سازنده تشکل های اسلامی در اجرای برنامه های فرهنگی و اجتماعی خواستار تقویت منطق گفتگوی بین تشکل های اسلامی شدند. در خاتمه ضمن معرفی آقای خورسندی بعنوان مسئول بسیج دانشجویی و خانم هدایتی بعنوان جانشین خواهر بسیج دانشجویی از زحمات خانم بخشی دبیر سابق واحد خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه تقدیر شد.