مسابقه کتابخوانی با عنوان « سایه سار ولایت »

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان مسابقه کتابخوانی با عنوان « سایه سار ولایت » را برگزار می نماید. درس های دوره مجازی:
  1. تاریخ زندگانی امام علی
  2. حکومت امیر المؤمنین
شرکت برای عموم دانشگاهیان گیلان آزاد می باشد. زمان دوره:97/06/03 تا 97/06/10 در پایان دوره از بین کسانی که مؤفق به گذراندن حداقل یک درس شده اند به قید قرعه جوایزی تعلق خواهد گرفت. جوایز دوره: نفر اول: کارت هدیه ۱۰۰۰۰۰۰ ریالی نفر دوم: کارت هدیه ۷۵۰۰۰۰ ریالی نفر سوم: کارت هدیه ۵۰۰۰۰۰ ریالی نفر چهارم تا دهم: کارت هدیه ۳۰۰۰۰۰ ریالی این دوره مخصوص اساتید، دانشجویان، کارکنان و ائمه جماعات دانشگاه گیلان می باشد و در صورت شرکت سایر دانشگاهیان، قرعه کشی جوایز، تنها بین شرکت کنندگان از دانشگاه گیلان صورت خواهد گرفت. نحوه ثبت نام و استفاده از دوره و آزمون: ابتدا وارد پایگاه اینترنتی nahadg.ir و سپس وارد سامانه آموزش مجازی نهاد دانشگاه گیلان شوید. پس از ثبت نام، وارد شده و با کلیک روی دوره، در آن دوره شرکت نمایید. کلیه فرایند های دوره از قبیل ثبت نام، شرکت دوره، آزمون و دریافت گواهی نامه پایان دوره به صورت اینترنتی (مجازی) خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۱۳۳۳۶۹۰۵۵۶ تماس حاصل فرمایید.