مرحله اول جشنواره استنداپ کمدی در دانشگاه گیلان با عنوان «خندانشگاه» برگزار شد

کانون های تئاتر، مهارت آموزی و فرهنگیاران سرای دانشجویی دانشگاه گیلان مرحله اول جشنواره خندانشگاه را در تاریخ 18 اسفند ماه 97 در تالار حکمت برگزار نمود.

در ابتدای برنامه، دکتر افشین عموزاده مشاور کانون تئاتر و یکی از داوران این جشنواره دقایقی به سخنرانی درباره تاریخچه استنداپ کمدی پرداخت. سپس محمد پورجعفری کارشناس نمایش حوزه هنری استان گیلان و داور دیگر جشنواره، دقایقی راجع به این برنامه سخن گفت و برگزاری چنین برنامه هایی را در این مقطع زمانی لازم و بسیار مناسب دانست.

پس از سخنرانی کوتاه داوران، میلاد فتاحی صیقلانی مجری برنامه قوانین رقابت را عنوان نمود و پس از قرعه کشی، 7 کمدین که هر کدام 10 دقیقه برای اجرا زمان داشتند با یکدیگر رقابت نمودند و داوران نیز به نقد و تحلیل اجرای هر کدام از آن ها پرداختند.

داوران در نهایت 4 کمدین را جهت راهیابی به مرحله نهایی انتخاب نمودند.

افراد برگزیده عبارتند از آقای امید عوضی پور، علی تابان، مهیار آبیاری و آرین شعبانزاده که در تاریخ 22 اسفند ماه 97 از ساعت 13 الی 15 در تالار حکمت با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.