مراسم معنوی اعتکاف سال 95 دانشگاه گیلان

به همت هیأت دانشجویی باقرالعلوم(ع) دانشگاه و با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان، مراسم معنوی اعتکاف دانشجویان دانشگاه های استان گیلان در سال 95 به میزبانی دانشگاه گیلان در مسجد باقر العلوم(ع) دانشگاه، از عصر روز چهارشنبه اول اردیبهشت با پذیرش معتکفین و جشن سالروز ولادت امام علی (ع) آغاز گردید و تا پایان روز شنبه مورخ 4 اردیبهشت ماه 95 با برگزاری مراسم معنوی وفات حضرت زینب (س) به پایان رسید.

در این مراسم معنوی، دانشجویان دانشگاه های گیلان، پیام نور، علوم پزشکی، فرهنگیان و علمی کاربردی استان گیلان  به تعداد ۱۳۷ نفر از دانشجویان دختر و ۴۶ نفر از دانشجویان پسر حضور داشتند.گفتنی است در این مراسم ۱۱۲ دانشجوی دختر و ۴۵ دانشجوی پسر از دانشگاه گیلان معتکف شدند. ریز برنامه مراسم معنوی اعتکاف 95