مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید گروه شیمی دانشگاه گیلان

مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید گروه شیمی برای مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در روز یکشنبه 6 آبان  1397در تالار شهید کریمی دانشکده علوم پایه برگزار شد. در این مراسم که با استقبال چشمگیر دانشجویان و حضور اساتید گروه شیمی، کارشناسان آزمایشگاه و آموزش همراه بود، دکتر پناهی معاون آموزشی دانشکده، در مورد مقررات و آیین نامه های آموزشی صحبت نمودند. سپس، دکتر قلمی، مدیر گروه شیمی، ضمن معرفی ساختار گروه شیمی و اعضای آن، به بیان نکات ضروری آموزشی برای دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی پرداختند. همچنین، در این برنامه دکتر مرادی، نماینده فرهنگی دانشکده ضمن معرفی انجمن­های علمی گروه شیمی و بیان دستاوردهای این انجمن­ها در سال گذشته از تمامی دانشجویان ورودی شیمی دعوت کردند تا به عنوان عضو فعال این انجمن­ها در برنامه های سال 97 شرکت نمایند. همچنین در این برنامه از  مسعود دلسوز  دانشجوی رشته شیمی،به عنوان یکی از برگزیدگان المپیاد دانشجویی شیمی و کنکور کارشناسی ارشد تقدیر به عمل آمد. تکمیل فرم همکاری انجمن­های علمی شیمی و صنایع شیمیایی، مسابقه هوش، پخش کلیپ معرفی دانشگاه گیلان و انجمن های علمی گروه شیمی و پذیرایی از دانشجویان، از دیگر بخش های این برنامه بود.