مراسم روز دانشجو دانشجویان دانشکده منابع طبیعی

مراسم روز دانشجو با شرکت دانشجویان و اساتید دانشکده منابع طبیعی در روز دوشنبه 16 آذر ماه 94 در آمفی تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان صومعه سرا برگزار گردید. این  مراسم با تلاوت قرآن مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.

در ادامه مدیر امور دانشجویی و فرهنگی دانشکده ضمن خیر مقدم و خوش آمد به حاضران از تلاش های معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان، ریاست دانشکده و معاونت محترم اداری مالی دانشکده برای برگزاری این مراسم تشکر نمود. ایشان روز دانشجو را گرامیداشت ایستادگی، پایمردی و استقلال­ طلبی شهدای دانشجو دانستند که فرصتی است برای تکریم جایگاه دانشجویان که دارای نقشی مهم و اثرگذار در توسعه و پیشرفت کشور خود هستند. وی با  بیان اینکه رشد علمی، حفظ استقلال کشور را در پی خواهد­ داشت، تصریح کرد: دانشجویان طلایه­ دار حرکت­ها در جامعه هستند، این قشر با اطلاع و بروز جامعه به سبب نوع ارتباطات با محیط های علمی می­ توانند بیشترین تاثیر را در جامعه داشته باشند.  در ادامه دکتر علی صالحی معاون اداری و مالی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه گیلان با اشاره به نامگذاری روز دانشجو اظهار کرد روز دانشجو بیانگر اهمیت آگاهی، اطلاع و در پی حقیقت بودن مسائل است. در ادامه، مراسم با پخش موسیقی زنده و کلیپ های دانشجویان در ارتباط با مشکلات صنفی ادامه یافت و سپس به نفرات برگزیده در مسابقات مختلف ورزشی، فرهنگی، هنری جوایزی اهدا شد. هم چنین به 5 نفر از دانشجویان شرکت کننده در مراسم به قید قرعه جوایزی اهدا شد. این مراسم با پذیرایی از دانشجویان به پایان رسید.

20151207_160745 Picture 003 Picture 005 Picture 009 Picture 045