مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید در سرای دانشجویی پسران (میرزاکوچک) برگزار شد

مراسم استقبال از دانشجویان ورودی جدید سرای دانشجویی پسران (میرزاکوچک) در روز پنج شنبه 12 مهر ماه 97 با حضور مدیر فرهنگی و اجتماعی، دکتر رضا سلطانی عضو هیأت علمی روانشناسی و دانشجویان ورودی جدید پسر ساکن در سرای دانشجویی میرزاکوچک برگزار شد. در این مراسم دکتر رضا سلطانی عضو هیأت علمی روانشناسی دانشگاه گیلان در خصوص مهارت های زندگی خوابگاهی، روش های همزیستی، رعایت حقوق متقابل، سازگاری با دیگران، مالکیت شخصی، احترام به عقاید دیگران و... برای دانشجویان صحبت نمودند و سپس به سؤالات دانشجویان پاسخ دادند. در ادامه دو نفر از دانشجویان خوابگاهی ورودی سال قبل، خاطراتی از اولین روزهای زندگی در خوابگاه را برای دانشجویان حاضر نقل کردند. سپس به مناسبت ماه محرم و شهادت امام زین العابدین (ع) در آن شب، نوحه خوانی توسط یکی از دانشجویان خوابگاهی، صورت گرفت. همچنین بسته های فرهنگی نیز بین دانشجویان توزیع گردید.
آدرس کوتاه :