فراخوان چهارمین یادواره تئاتر دفاع مقدس

دکتر دارا : فراخوان چهارمین یادواره تئاتر دفاع مقدس به دانشگاه ها ارسال شد

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: فراخوان چهارمین یادواره تئاتر دفاع مقدس از روز سوم خرداد همزمان با سالروز آزاد سازی خرمشهر ارسال شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر امور فرهنگی واجتماعی وزارت علوم، دکتر جلیل دارا مدیر کل فرهنگی و اجتماعی با اعلام این خبر افزود؛ چهارمین یادواره دانشگاهی تئاتر دفاع مقدس به همت اداره کل فرهنگی واجتماعی وزارت علوم و با همکاری انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس در راستای ارتقاء و اعتلای فرهنگ ایثار و شهادت و آشنایی بیشتر نسل جوان و دانشگاهی با حماسه هشت سال دفاع مقدس برگزار می شود.

وی با اشاره به برگزاری اختتامیه این یادواره در هفته اول مهر ماه سالجاری همزمان با هفته دفاع مقدس افزود؛ این جشنواره در بخشهای؛ نمایشهای خیابانی ومیدانی،نمایشنامه نویسی، پژوهش در زمینه تئاتر دفاع مقدس و مسابقـه عکس برگزار می گردد و آثار ارسال شده به دبیر خانه در بخش های فوق همزمان با اختتامیه یادواره به نمایش عموم در خواهد آمد.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سایت iusfestivals.ir مراجعه کنند.