فراخوان سومین جشنواره دانشگاه پاک

دانشگاه تبریز به عنوان دبیرخانه سومین جشنواره و نمایشگاه فرهنگی، اجتماعی و هنری دانشگاه پاک از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انتخاب شده است.

در این جشنواره دانشجویان تمامی دانشگاه های استان های گیلان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، اردبیل و قزوین می توانند آثار فرهنگی و هنری خود را با موضوع فعالیت های فرهنگی پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و روان گردان ها در دانشگاهها به دبیرخانه این جشنواره ارسال نمایند.
این جشنواره شامل تمامی دانشگاهها اعم از دولتی، آزاد، علوم پزشکی، غیرانتفاعی، علمی و کاربردی، فرهنگیان، پیام نور، فنی و حرفه ای می گردد.

محورهای جشنواره:

ـ نقش توانمند سازی فرهنگی و اجتماعی دانشجویان در کاهش میزان ابتلا به اعتیاد
 ـ بررسی نقش رسانه های مدرن و فضای مجازی و تبعات و اثرات آن در کاهش تقاضا
  ـ و ...

قالب های جشنواره:

مقاله علمی، پایان نامه دانشجویی، کتاب، عکس، پوستر، کاریکاتور، فیلم و نماهنگ، انیمیشن، فیلم نامه، نقاشی، طنز، شعر، داستان، کاریکلماتور،  وبلاگ نویسی و نشریات دانشجویی

جهت کسب اطلاعات بیشتر و تهیه فرم شرکت به آدرس اینترنتی www.socialmanage.tabrizu.ac.ir سایت دبیرخانه مراجعه فرمایید.

شماره تماس: 33393243 ـ 041
 آدرس دبیرخانه : تبریز ـ بلوار 29 بهمن، دانشگاه تبریز ساختمان امور دانشجویان، طبقه همکف مدیریت امور اجتماعی

توجه : زمان تحویل و ارسال آثار تا پایان مهرماه سال جاری تمدید شد.