فراخوان اولین کنگره ملی بزرگداشت آقا سید جلال الدین اشرف (ع)

دانشگاه گیلان و اداره کل اوقاف و امور خیریه استان گیلان  برگزار می ­نمایند:  اولین کنگره ملی بزرگداشت آقا سید جلال الدین اشرف (ع) زمان برگزاری : اردیبهشت 95 دبیر علمی جشنواره:  دکتر علی صفایی ( عضو هیأت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه گیلان) محورهای پیشنهادی 1) تاریخی 1ـ1ـ بررسی اوضاع سیاسی و اجتماعی خطه شمال مقارن با مهاجرت حضرت آقا سید جلال­الدین اشرف (ع) 1ـ2ـ ویژگی­های شخصیتی، اخلاقی و کرامات حضرت (ع) 1ـ3ـ بررسی و تحلیل متون و روایات مربوط به زندگی حضرت (ع) 1ـ4ـ بررسی و تحلیل مبارزات حضرت (ع) 1ـ5ـ بررسی روند تاریخی شکل­ گیری، بازسازی و توسعه آستانه حضرت (ع)   2) دینی ـ فرهنگی 2ـ1ـ بررسی نقش حرم حضرت (ع) در رشد و بالندگی سبک زندگی اسلامی 2ـ2ـ بررسی نقش آداب و فرهنگ زیارت و توسل در تعمیق باورهای دینی مردم 2ـ3ـ بررسی نقش حرم مطهر در احیا و تقویت نمایش­های آیینی 2ـ4ـ بررسی و تحلیل نقش بارگاه مطهر در تحول و تغییر سیمای فرهنگی، مذهبی و اجتماعی استان گیلان 2ـ5ـ بررسی و تحلیل نقش بارگاه مطهر در توسعه پایدار اقتصادی و گردشگری گیلان 2ـ6ـ بررسی معماری و سبک­های هنری به کار رفته در بارگاه حضرت (ع) 2ـ7ـ بررسی تأثیر حرم مطهر در شکل­گیری و بالندگی حوزه های علمیه شهرستان آستانه و تربیت یافتگان آن 2ـ8ـ ارائه راهکارهای کاربردی تبدیل حرم مطهر به قطب فرهنگی سیاحتی 2ـ9ـ نقش اوقاف، و نهادهای خیریه  اشخاص در بازسازی و توسعه آستانه حضرت (ع)   3) اجتماعی 3ـ1ـ بررسی نقش حرم مطهر در رشد و توسعه نظم و امنیت و سرمایه اجتماعی 3ـ2ـ بررسی نقش حرم مطهر در رشد و توسعه شهرنشینی 3ـ3ـ بررسی نقش حرم مطهر در تقویت ارزش­ها و هنجارهای اجتماعی 3ـ4ـ بررسی نقش حرم مطهر در ایجاد و تقویت روحیه همدلی، وفاق و فرهنگ جوانمردی.   و دیگر موضوعات و محورهای مرتبط با کنگره.   دبیرخانه: گیلان، رشت، کیلومتر 6 جاده تهران، ساختمان مرکزی دانشگاه گیلان، معاونت فرهنگی و اجتماعی ـ تلفن دبیرخانه 33690637 ـ 013   بدین وسیله از کلیه اساتید، صاحبنظران، پژوهشگران، دانشجویان،کارشناسان جهت شرکت در این کنگره دعوت به عمل می آید. علاقه مندان برای مشارکت در کنگره و کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه ثبت نام، ارسال و ارائه مقاله و... می توانند به وبگاه کنگره مراجعه نمایند.