علاقه مندان به شرکت در مسابقات قرآنی

اولین مرحله از سلسله مسابقات قرآن کریم ( یس) توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان برگزار می گردد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان با همکاری کانون قرآن و معارف اسلامی دانشجویی دانشگاه در نظر دارد سلسله مسابقات قرآنی یاسین ( 15 مسابقه) ویژه دانشجویان و کارکنان دانشگاه گیلان  را برگزار نماید. زمان اجرا و شروع مسابقه از روز چهارشنبه 28 آبان 93 بوده و زمان برگزاری به طور هماهنگ هر ده روز یکبار می باشد.

لازم به ذکر است دانشجویان گرامی و کارکنان محترم دانشگاه گیلان می توانند فایل آزمون را از طریق سایت معاونت فرهنگی و یا از طریق برگه سئوالات و منبع توزیع شده در سطح دانشگاه و خوابگاههای دانشجویی تهیه نمایند.

علاقه مندان می بایست پاسخ صحیح مسابقه را حداکثر تا زمان اعلام شده در برگه سئوال، به دبیرخانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تحویل نمایند. تحویل پاسخ به یکی ازروش های زیر امکان پذیر است:

1 ـ مراجعه حضوری به دبیرخانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

2 ـ ارسال پیامک به سامانه دریافت پیامک معاونت فرهنگی به شماره 10001316690521

3ـ از طریق پست الکترونیک Farhangi@guilan.ac.ir

همچنین دانشجویان عزیز ساکن خوابگاه می توانند به مکانهای زیر مراجعه نمایند:

1 ـ خوابگاه میرزا کوچک ـ بلوک 2 ـ اتاق 54

2ـ خوابگاه بنت الهدی ـ بلوک 3 ـ اتاق 409

3ـ خوابگاه انصاری ـ اتاق 301

همچنین زمان قرعه کشی بعد از اتمام زمان تحویل پاسخ هر مسابقه بوده و نتایج آن از طریق سایت معاونت فرهنگی اعلام می گردد.

جوایز منتخبین : هر 10 روز ، 14 نفر، هر نفر بیست هزار تومان

جهت کسب اطلاعات بیشتر  می توانید با شماره 33690521 تماس حاصل نمایید.