طرح «فرهنگ، پویایی و سلامت 2 » ویژه دانشجویان ورودی جدید دانشگاه برگزار می شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان با اعلام این خبر گفت: به منظور بالا بردن مهارتهای زندگی دانشجویان ورودی جدید و آشنایی آنان با آسیب های اجتماعی جامعه، طرح «فرهنگ، پویایی و سلامت » در سطح دانشجویان دانشگاه گیلان اجرا می شود.

دکتر شاکری نیا افزود: با توجه به موقعیت این طرح در سال گذشته و استقبال دانشجویان از آن، مقرر شد با حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این برنامه در قالب اردوی فرهنگی و تفریحی در یکی از شهرهای گیلان برگزار گردد.

وی خاطرنشان کرد: دانشجویان ورودی جدید (سال 91) می توانند جهت ثبت نام به دفتر معاونت فرهنگی و اجتماعی واقع در طبقه پنجم سازمان مرکزی یا خانه فرهنگ دانشگاه مراجعه نمایند و یا با شماره 01316690521 تماس حاصل نمایند.

معاون فرهنگی و  اجتماعی دانشگاه افزود: این اردوی یکروزه برای دختران در تاریخ 21 مهرماه 91 و برای پسران 5 آبان ماه 91 در اردوگاه شهید مطهری چابکسر اجرا می گردد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاههای آموزشی آسیب های اجتماعی و مهارتهای زندگی، نمایشگاه عکس، مسابقات فرهنگی و ورزشی از جمله برنامه های این طرح می باشد.