شهید حاج شیخ ابوالحسن کریمی

شهید حاج شیخ ابوالحسن کریمی نام پدر: عباسعلی تاریخ و محل تولد: 1327/5/09شهرستان لاهیجان تاریخ  و محل شهادت: 1365/1/13شهرستان لاهیجان(ترور) تحصیلات: کارشناس اقتصاد،حوزوی ـ مدرس دانشگاه گیلان مشاغل مدیریتی : ـ فرماندار لاهیجان  ( 1360_ 1357) ـ دادستان کل استان گیلان ( 1363_ 1360)

(گزیده‌هایی ازکلام شهید)

خدایا، چنان کن که حرف مرا بفهمند. خدایا، چنان کن که فریاد مرا بفهمند. خدایا، چنان کن که به‎جای آنکه احساس دشمنی کنند احساس دوستی کنند و از ما آیینه بگیرند. فریادهای ما را به عنوان هشدار و تذکر دریابند و روی آن فکر کنند و به دنبال دوستان یاوه‌گو و چابلوس نگردند.  نگاه کنیم، ببینیم با ما چه کسانی بودند، الان چه کسانی هستند و آنهایی که اول با ما بودند، برای چه بودند، این‌هایی که الان با ما هستند برای چه هستند. یک تکانی بخورید و به دشمن بفهمانید که ما بی شعور و ناپخته نیستم. جداً اگر نباشد ضرورت زندگی و تدوام انقلاب و تقدیر الهی در این زندگی، انسان گاهی آماده است در یک لحظه خلاص بشود و بمیرد. ولی ما را آفریدند که این مسیر را طی کنیم... همه‌ی مشکلات را استقبال کنیم. عقبه را بعد از عقبه‌ای بپیماییم. همه‌ی اتهامات را به جان بخریم. در مقابل دوست نادان و دشمن دانای مکار، صادقانه برخورد کنیم.

حاج ابوالحسن کریمی

آدرس کوتاه :