ثبت نام مرحله دانشگاهی سومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی ـ غیر انتفاعی آغاز گردید .

این آزمون در سه بخش شفاهی، کتبی و پژوهشی انجام می شود که هر یک به ترتیب شامل رشته های ذیل می باشد:

الف ـ بخش شفاهی: ( تلاوت تحقیق/ تلاوت ترتیل/ حفظ 5 جزء پیوسته/ حفظ 10 جزء پیوسته/ حفظ 20 جزء پیوسته/ حفظ کل)

ب ـ بخش کتبی :  ( مفاهیم قرآنی/ دیدگاه و سیره معصومین)

ج ـ بخش پژوهشی: ( نظریه پردازی قرآنی و پاسخ پژوهی/ تحلیل و نقد کتب قرآن و عترت/ تحقیقات قرآن و عترت)

در ضمن جهت کسب اطلاع بیشتر از مفاد آیین نامه می توانید به  سایت www.quran.nit.ac.ir   مراجعه نمایید.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام تا تاریخ 15/11/91 به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه  گیلان مراجعه و یا با شماره های  6690521 و 6690549 تماس حاصل نمایند.

« آيين نامه برگزاري سومين دوره مسابقات سراسري قرآن کريم اساتيد و

اعضاي هيات علمي دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي کشور »