رونمایی از کتاب شهدای دانشگاه گیلان

همزمان با بزرگداشت هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی 95ـ 94 و چهلمین سال تاسیس دانشگاه گیلان در تاریخ یکشنبه مورخ 94/07/05 از کتاب وصال فیروزه ای در دانشگاه گیلان رونمایی شد.

این مراسم با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاون آموزشی، معاون فرهنگی و اجتماعی و جمعی از مدیران، خانواده های محترم شهدا، استادان، دانشجویان در گلزار شهدای گمنام دانشگاه گیلان برگزار گردید.کتاب شهدای دانشگاه گیلان با مشارکت معاونت فرهنگی و اجتماعی، مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی، اداره کل امور شاهد و ایثارگران تهیه شده است.

این کتاب از دو بخش: بخش اول شامل بیوگرافی و زندگی نامه شهدای استاد دانشگاه گیلان به اسامی شهید علی انصاری، شهید حسن عضدی و شهید ابوالحسن کریمی و بخش دوم شامل زندگی نامه 15 نفر از شهدای دانشجوی دانشگاه گیلان تشکیل شده است.

کتاب وصال فیروزه ای به همت آقای محمدرضابینش به نگارش درآمده است و مراحل تدوین این کتاب به اتمام رسیده است. در ضمن این کتاب توسط انتشارات دانشگاه به زودی منتشر خواهد شد.