راهیابی دانشجوی دانشگاه گیلان به مرحله کشوری جشنواره قرآن و عترت دانشجویان

با توجه به اعلام نتایج از سوی دبیرخانه مرحله کشوری سی امین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه های کشور دو نفر از دانشجویان دانشگاه گیلان در بخش شفاهی (رشته اذان) و  بخش هنری ( نمایشنامه) به عنوان نفرات برتر انتخاب گردیدند.

نام و نام خانوادگی رتبه رشته رشته تحصیلی

معصومه عیوضی اول نمایشنامه

زبان و ادبیات فارسی

2 سامان مترصدی دوم اذان

الهیات

گفتنی است،پیش از این نیز پنج نفر دیگر از دانشجویان دانشگاه گیلان نیز با اسامی زیر موفق به کسب رتبه و سهمیه اعزام به مرحله کشوری شده اند. اسامی دانشجویان منتخب:

نام و نام خانوادگی رتبه رشته رشته تحصیلی

محمد ستمار اول حفظ 5 جزء

حقوق

آریا دهقانی دوم حفظ 20 جزء

برق

فاطمه همرنگی ویشکایی سوم حفظ 5 جزء

اقتصاد کشاورزی

رقیه آقایی سوم تحقیق

الهیات

5  سحر کمانگر  اول  احکام

روانشناسی

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن تبریک به جامعه دانشگاهی، توفیقات روز افزون این عزیزان را آرزو می نماید.

شایان ذکر است سی امین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویی کشور 9 لغایت 11 شهریور ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه کردستان در بخش های شفاهی، کتبی، پژوهش، ادبی، هنری و فناوری برگزار می شود که بیش از 400 دانشجو برگزیده کشوری در این جشنواره با هم به رقابت خواهند پرداخت.

اين جشنواره ويژه دانشجويان در مقاطع مختلف کارداني، کارشناسي، کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که در 6 بخش و در 32 رشته مختلف برگزار می گردد.