دیدار مقام معظم رهبری (مدظله) با اساتید دانشگاههای کشور

صدها نفر از استادان دانشگاهها عصر روز چهارشنبه 11 تیر ماه سال جاری در دیدار با رهبر معظم انقلاب اسلامی به هم اندیشی و تبادل نظر در زمینه های علمی ـ دانشگاهی ـ فرهنگی ـ اجتماعی ـ اقتصادی و سیاسی پرداختند.

در این دیدار آقایان حجت الاسلام و المسلمین سعید مهدوی مسئول محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر ایرج شاکری نیا عضو هیأت علمی روانشناسی و دکتر سعید کتابچی عضو هیأت علمی ریاضی از اساتید دانشگاه گیلان نیز حضور داشتند.

در ابتدای این نشست که بیش از 2 ساعت به طول کشید، 7 نفر از استادان دانشگاهها، دیدگاههای مختلف خود را بیان کردند. سپس حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اهمیت «تداوم جدی، پر شتاب و همه جانبه‌ی نهضت علمی» بعنوان عامل اصلی شکل دهنده سرنوشت آینده ایران و جهان اسلام، افزودند: تحقق این هدف مهم، نیازمند فعالیت و مدیریت جهادی کسانی است که عاشق پیشرفت میهن و ملت هستند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی، دیدار با اساتید دانشگاهها را یکی از شیرین ترین جلسات خواندند که هدف اصلی آن احترام و تکریم نمادین «دانشمندان و مجموعه زبدگان و نخبگان علمی و فکری کشور» است.

حضرت آیت الله خامنه ای مطالبی را که برخی از اساتید دانشگاهها در این دیدار بیان کردند، مفید و بسیار خوب دانستند و گفتند: انشاءالله از مجموع این مطالب، در برنامه ریزی ها و تبادل نظر با مسئولین استفاده خواهد شد و باید تأثیرگذاری این مطالب دیده شود.