دیدار دکتر رضی ریاست دانشگاه گیلان با شورای مرکزی هیئت دانشجویی باقرالعلوم(ع)

دیدار دکتر رضی رئیس محترم دانشگاه با شورای مرکزی هیئت دانشجویی باقرالعلوم(ع) با عنوان گزارش کار یکساله هیئت دانشجویی و معضلات و مشکلات دانشگاه و دانشجویان در تاریخ 12 آبان ماه 98 برگزار شد.

آقای دکتر رضی در این جلسه خاطر نشان کردند هیئت دانشجویی در دانشگاه دارای پتانسیل های بالایی می باشد و فعالیت این مجموعه باعث خشنودی و رضایت ماست.

ایشان در ادامه افزودند هیئت دانشجویی باید از جناح بازی های سیاسی فاصله بگیرد.

و در پاسخ به سوال مسئول هیئت مبنی بر مشکلات در سطح دانشگاه و خوابگاه اظهار داشتند ما از مشکلات با خبر هستیم و با کمک مجموعه هایی مانند هیئت دانشجویی در صدد رفع این مشکلات هستیم.

خانم دکتر کریمی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه نیز در این جلسه از فعالیت های چشمگیر هیئت در یک سال اخیر تقدیر و تشکر کردند .

مسئول هیئت نیز در این جلسه به موضوعاتی چون مشکلات نقلیه، مشکلات مالی هیئت، مشکلات فرهنگی در خوابگاه ها ، لزوم نظارت بیشتردر بخش هایی از دانشگاه گیلان، ارائه گزارش برنامه های هیئت و برنامه های پیش رو پرداخت.