دومین گردهمایی بصیرت افزایی حلقه های صالحین بسیج اداری دانشگاه گیلان

بسیج اداری دانشگاه گیلان در آستانه یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و به منظور ایجاد نشاط فرهنگی و ارتقای بصیرت سیاسی همکاران دانشگاهی، اقدام به برگزاری دومین گردهمایی بصیرت افزایی حلقه های صالحین نمود.

همکاران بسیجی شرکت کننده در این برنامه جامع فرهنگی ـ سیاسی با حضور در گلزار شهدای شهرستان رشت، ضمن ادای احترام به مزار شریف شهدای گمنام و سرداران رشید اسلام به استماع سخنرانی حجت الاسلام والسلمین پورمحمد مسئول گزینش اساتید معارف امور اساتید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها پرداخته و از بیانات ایشان در خصوص معیارهای انتخاب اصلح و ویژگی های یک رئیس جمهور توانمند، مکتبی و ولایت مدار بهره ها بردند.

در ادامه این گردهمایی فرهنگی ـ سیاسی، همکاران بسیجی جهت حفظ و انسجام و ایجاد وحدت ارتقا و همدلی به سوی قلعه رودخان فومن عزیمت کردند.