درخشش انجمن علمی موسیقی گیلان در ششمین جشنواره ملی حرکت

ششمین جشنواره ملی حرکت که از تاریخ 28 تا 30 بهمن سال جاری  در دانشگاه صنعتی شریف در حال برگزاری است موسیقی سنتی گیلان با اجرای اسماعیل پیرهادی عضو انجمن موسیقی دانشکده هنر دانشگاه گیلان بازدیدکنندگان را به غرفه دانشگاه گیلان جذب کرد.

شایان ذکر است دانشکده هنر دانشگاه گیلان یکی از سه دانشکده هنر موجود در کشور است، دانشکده هنر دانشگاه گیلان از سال 87 تاسیس شد و انجمن علمی موسیقی این دانشکده در سال 88 شروع به فعالیت کرد. برگزاری کنسرت ها، برگزاری کلاس های آموزشی موسیقی با حضور اساتید مجرب برای همه گروههای دانشجویی، ارائه مقالات موسیقی در هفته نامه ها، ماهنامه ها، سالنامه ها توسط اساتید، حضور در کنسرت های دانشجویی و ... از جمله فعالیت های انجمن است.

انجمن موسیقی دانشکده هنر دانشگاه گیلان تاکنون در چندین جشنواره و مسابقات کشوری حضور یافته و موفق به کسب رتبه های برتر شده است.