دانشگاه گیلان میزبان 8 استان شمالی در دومین جشنواره و نمایشگاه فرهنگی، اجتماعی و هنری دانشگاه پاک

دانشگاه گیلان دبیرخانه دومین جشنواره و نمایشگاه فرهنگی، اجتماعی و هنری دانشگاه پاک در 14/12/92 میزبان دانشگاههای 8 استان شمالی گیلان، مازندران، کردستان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، اردبیل و قزوین خواهد بود.

این جشنواره شامل تمامی دانشگاهها اعم از دولتی، آزاد، علوم پزشکی، غیرانتفاعی، علمی و کاربردی، فرهنگیان، پیام نور، فنی و حرفه ای می باشد.

در بخش نمایشگاه  دانشگاه پاک علاوه بر ارائه آثار برگزیده دانشجویان، غرفه هایی برای معرفی توانمندیهای دستگاههای فرهنگی استان در نظر گرفته شده است و دانشجویان و خانواده آنان می توانند از خدمات مشاوره ای، مسابقات فرهنگی و کتابخوانی و سایر برنامه ها استفاده نمایند.

نمایشگاه جشنواره پاک با حضور و همکاری غرفه های فعال از دستگاههای فرهنگی استان :  نیروی انتظامی  گیلان، پلیس مبارزه با مواد مخدر گیلان،  صدا و سیمای مرکز گیلان، اداره کل بهزيستی گيلان ، دانشگاه علوم پزشکی گيلان، اداره کل آموزش و پرورش گيلان و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گيلان برگزار می گردد.

محورهای جشنواره:

ـ تأکید بر نقش اوقات فراغت و تقویت فعالیت جسمی و ترویج کارگروهی در ایجاد فضایی پر نشاط و سالم

ـ تأکید بر نقش پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر در محیط های آموزشی

ـ بررسی نقش و جایگاه مؤلفه های دینی و ارزشی فرهنگ ایرانی و اسلامی در امر پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و روان گردان ها

قالب های جشنواره:

مقاله علمی/ پایان نامه دانشجویی/ عکس/ پوستر/ کاریکاتور/ فیلم و نماهنگ/ وبلاگ نویسی/ نشریات دانشجویی (تخصصی و یا عمومی)

در ضمن تارنمای http://jdp.guilan.ac.ir و شماره تلفن 6690521 ـ 0131 جهت اطلاع رسانی بیشتر در نظر گرفته شده است.

دبیر جشنواره منطقه ای: دکتر افشین عموزاده لیچایی ـ شماره تماس: 09128090632

محل برگزاری: تالار حکمت دانشگاه گیلان