دانشگاه گیلان میزبان دومین جشنواره و نمایشگاه منطقه ای دانشگاه پاک

دکتر شاکری نیا معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: با توجه به عملکرد مناسب دانشگاه گیلان در برنامه های پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر در سطح کشور، این دانشگاه بعنوان دبیرخانه دومین جشنواره و نمایشگاه فرهنگی، اجتماعی و هنری دانشگاه پاک از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انتخاب شده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه افزود: این جشنواره در دو بخش مسابقه و نمایشگاه برگزار می گردد و دانشجویان تمامی دانشگاههای استانهای گیلان، مازندران، کردستان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، اردبیل و قزوین می توانند آثار فرهنگی و هنری خود را در قالب های مقاله علمی، پایان نامه دانشجویی، عکس، پوستر، کاریکاتور، فیلم و نماهنگ، وبلاگ نویسی و نشریات دانشجویی اعم از تخصصی و عمومی با موضوع فعالیت های فرهنگی پیشگیری از اعتیاد به دبیرخانه این جشنواره ارسال نمایند.

وی با تقدیر از تمامی دستگاههای اجرایی و فرهنگی استان بویژه دبیرخانه شورای مبارزه با مواد مخدر استان اذعان داشت: در بخش نمایشگاه نیز علاوه بر ارائه آثار برگزیده دانشجویان، غرفه هایی برای معرفی توانمندیهای دستگاههای فرهنگی استان در نظر گرفته شده است و دانشجویان و خانواده آنان می توانند از خدمات مشاوره ای، مسابقات فرهنگی و کتابخوانی و سایر برنامه ها استفاده نمایند.

دبیر شورای هماهنگی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای استان اضافه کرد: در جلسه کمیته های تخصصی موضوع مشارکت فعال و مؤثر دانشگاههای استان در این جشنواره مورد بررسی قرار گرفته است و امیدواریم دانشجویان دانشگاههای استان در این جشنواره مشارکت گسترده داشته باشند.

وی اذعان کرد: این جشنواره شامل تمامی دانشگاهها اعم از دولتی، آزاد، علوم پزشکی، غیرانتفاعی، علمی و کاربردی، فرهنگیان، پیام نور، فنی و حرفه ای می گردد.

محورهای جشنواره:

ـ تأکید بر نقش اوقات فراغت و تقویت فعالیت جسمی و ترویج کارگروهی در ایجاد فضایی پر نشاط و سالم

ـ تأکید بر نقش پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر در محیط های آموزشی

ـ بررسی نقش و جایگاه مؤلفه های دینی و ارزشی فرهنگ ایرانی و اسلامی در امر پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و روان گردان ها

قالب های جشنواره:

مقاله علمی/ پایان نامه دانشجویی/ عکس/ پوستر/ کاریکاتور/ فیلم و نماهنگ/ وبلاگ نویسی/ نشریات دانشجویی (تخصصی و یا عمومی)

در ضمن تارنمای http://jdp.guilan.ac.ir و شماره تلفن 6690521 ـ 0131 جهت اطلاع رسانی بیشتر در نظر گرفته شده است.

توجه : زمان تحویل و ارسال آثار تا پایان بهمن ماه سال جاری تمدید شد.