دانشگاه گیلان میزبان بیست و هشتمین دوره مسابقات قرآن کریم دانشجویان

بیست و هشتمین دوره مسابقات قرآن کریم دانشجویان دانشگاههای منطقه سه کشور در تاریخ 12/02/92 در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار می شود.

دکتر شاکری نیا معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان با اعلام این خبر اظهار داشت: در این مسابقات، دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیرانتفاعی منطقه سه کشور که شامل دانشگاههای: گیلان، صنعتی بیرجند، فردوسی مشهد، علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، منابع طبیعی ساری، سمنان، صنعتی شاهرود، دامغان، نیشابور، حکیم سبزواری، علوم اسلامی رضوی، بیرجند، امام رضا (ع)، صنعتی نوشیروانی بابل، مازندران، تربت حیدریه، بجنورد، گلستان، شهید مطهری واحد خواهران، شهید مطهری واحد برادران، آموزش عالی اسرار، آموزش عالی روزبهان، آموزش عالی سجاد، آموزش عالی خزر، آموزش عالی خاوران، آموزش عالی اقبال لاهوری، آموزش عالی ایوانکی، آموزش عالی علوم و فنون مازندران، آموزش عالی حکمت رضوی و آموزش عالی کمال الملک می باشند حضور دارند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان افزود: این مسابقات در بخش شفاهی و در رشته های ترتیل، قرائت و حفظ 5، 10، 20 و کل قرآن کریم برگزار می گردد که تعداد 120 نفر حضور خواهند داشت.

وی گفت: این مسابقات با حضور مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، رؤسای استانی و مسئولین دانشگاه گیلان برگزار می گردد.

دکتر شاکری نیا همچنین زمان افتتاحیه مسابقات را ساعت 8 الی 9 و زمان اختتامیه آن را ساعت 20:30 الی 21 روز 12 اردیبهشت ماه 92 اعلام کرد.