دانشجویان دانشگاه گیلان به نمایشگاه بین المللی تهران اعزام می شوند.

تعداد 1500 نفر از دانشجویان دانشگاه گیلان بوسیله 37 دستگاه اتوبوس به نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اعزام خواهند شد.

دکتر شاکری نیا معاون فرهنگی و اجتماعی با اعلام این مطلب گفت:نمایشگاه بین المللی کتاب تهران 13 تا 14 اردیبهشت ماه سال جاری در تهران برگزار می گردد.

وی افزود:بر اساس تصمیم شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه حدود 1500 نفر از دانشجویان یعنی 10 درصد از دانشجویان دوره های کارشناسی،ارشد و دکترا بر اساس زمان بندی اعلام شده با هماهنگی روسای دانشکده ها کتابهای مورد نیاز خود را تهیه کنند.

وی افزود:در سال جدید بن کتاب دانشجویان به صورت متمرکز توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توزیع شده است و دانشگاه گیلان به منظور تجهیز کتابخانه های دانشگاه اعتبار ویژه ای به این منظور اختصاص داده است.

شایان ذکر است:دانشجویان دانشگاه می توانند جهت ثبت نام به دانشکده های مربوط مراجعه نمایند.زمان و مکان اعزام توسط دانشکده ها اعلام میگردد.