حضور تیم اعزامی دانشگاه گیلان در دومین جشنواره ملی اقوام ایران

دومین جشنواره ملی اقوام ایران با رویکرد ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی مبتنی بر ظرفیت‌های بومی کشور و با محوریت " ایجاد همدلی و وحدت بین قومیت های مختلف در ایران" و با هدف معرفی و نمایش آداب و رسوم، صنایع دستی، جاذبه های تاریخی و گردشگری، سوغات محلی، لباس بومی و محلی، مشاهیر و مفاخر قوم‌های مختلف ایرانی به شهروندان و دانشگاهیان، در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار گردید.

این نمایشگاه در قالب 14 غرفه از استان‌های آذربایجان شرقی و غربی، مازندران، لرستان، گیلان، کردستان، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری و اردبیل از تاریخ 12 لغایت 14 مهرماه سالجاری برپا گردید و آثار هنری، تولیدات مختلف، غذاهای محلی و صنایع دستی اقوام ایرانی در آنها به نمایش گذاشته شد.
آقایان صادق حجتی دبیر شورای هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه و یزدان خوشحال کارشناس کانون های فرهنگی، هنری و اجتماعی از دانشگاه گیلان در این جشنواره حضور یافتند.
گفتنی است جشنواره مذکور با همکاری اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل و کانون های فرهنگی هنری دانشگاه های کشور برگزار گردید.
 یاد آور می شود تور اردبیل گردی و سرعین و بازدید از موزه شهر اردبیل از برنامه ای جانبی این جشنواره بود.
 ‌جشنواره و نمایشگاه ملی اقوام ایرانی با انتخاب غرفه استان کردستان به عنوان غرفه برتر جشنواره،  بکار خود پایان داد.