حضورنماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری در دانشگاه گیلان

آیت الله دکتر رمضانی نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری در نشست شورای دانشگاه گیلان شرکت نمودند.

دکتر رمضانی در این نشست که در روز شنبه مورخ 93/06/08 در دفتر شورای ریاست دانشگاه گیلان برگزار گردید، مدیریت راهبردی را مهم و ضروری عنوان کرد و گفت:در این گونه مدیریت ما باید به سه نکته توجه داشته باشیم:نخست اینکه چه اموری انجام گرفته است دوم اینکه چه اموری انجام نگرفته است و سوم اینکه چه اموری باید انجام گیرد.

ایشان در ادامه اعتدال را عاملی ضروری در همه امور خواند و اظهار داشت:بین فرهنگ،سیاست،تعاملات اجتماعی و ... ما باید تعادل برقرار باشد که حوزه و دانشگاه می تواند ایفاگر این نقش باشد.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه به نقش آموزش و پژوهش در محیط های علمی اشاره کرد و اذعان داشت:آموزش و پژوهش مکمل یکدیگرند و هر کدام به تنهایی کارایی اثربخش را نخواهند داشت.

شایان ذکر است نماز جماعت ظهر و عصر  این روز به امامت آیت الله رمضانی در مسجد باقرالعلوم (ع) دانشگاه برگزار گردید.